Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Bu Telefonun Kulaklığı İçinde: ULEFONE ARMOR 15!

Ulefone yeni telefonu için bağış topluyor. Bu telefonun içerisinde kulaklık olacak. ULEFONE ARMOR 15 çok farklı bir işe imza atabilir.

Dünyanın yerleşik TWS kulakiçi kulaklıklara sahip ilk sağlam modeli olan Ulefone, Ulefone Armor 15 adındaki ilginç Kickstarter kampanyasını duyurdu. Dünyanın ilk kulaklığı içerisinde olan telefon unvanını eline alacak olan bu model, uygun fiyatı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak..

Armor 15 oldukça karakteristik bir görünüm tasarım ile karşımıza çıkıyor. IP68/IP69K/MIL-STD-810G sertifikası ve daha sağlam çerçeve ile kanıtlanan bu yeni telefon, önceki modele göre daha sağlam bir yapıya sahip olacak. Peki bu devrim niteliğindeki 2’si 1 arada cihaz, teknik özellikler açısından ne getirecek?

Oldukça büyük olan 6600mAh pil ile çalışan Armor 15, TWS kulaklıklar için de bir güç desteği görevi görecek. Bu kulaklıklar, Armor 15 kılıfı ile şarj başına 5 saat dinleme süresinin ve toplam 505 saate kadar pil ömrünün keyfini çıkarmanızı sağlayacak. Buna ek olarak, Armor 15 ayrıca çift Smart PA ve maksimum 2W güce sahip öne bakan çift hoparlöre sahip. Fotoğraf için arkada 2MP ve 13MP çift kamera bulunacak.

ULEFONE ARMOR 15

Telefonun dahili depolama alanı da 128 GB  olacak. 6 GB RAM ve MediaTek Helio G35 yonga setinden beslenecek olan bu canavarda 5.45 inç büyüklüğünde bir ekran da bulunacak. 170 dolardan satışa sunulacak olan bu telefonun Çin pazarının dışına çıkıp çıkmayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu