AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung, Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 İçin Tarih Verdi

Samsung, beklenen Galaxy Unpacked etkinliği için tarih verdi. Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 modelleri 26 Temmuz’da tanıtılacak.

Samsung, basın mensuplarına gönderdiği mesajla birlikte katlanabilir telefonlar için gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliğinin 26 Temmuz’da gerçekleşeceğini duyurdu. Güney Kore’de gerçekleşecek olan etkinlikte Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 modellerinin yanı sıra yeni akıllı saat modelleri ve tabletler de görücüye çıkacak. Galaxy Watch 6 serisi, Galaxy Tab S9 serisi ve yeni bir kulaklık modeli Samsung’un diğer yeni ürünleri olacak. Konu hakkında Samsung’dan şu açıklama yapıldı:

Samsung Electronics’in en yeni teknolojilerini tanıttığı Unpacked etkinliği 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü, inovasyonlara ilham veren geleneksel kültürün ve gelecek vizyonlarının kesiştiği Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenleniyor.

Seul’de ilk kez gerçekleşecek olan etkinlikte Samsung’un fikirlere hayat veren ve yaşamı dönüştüren en yeni teknolojileri tanıtılacak. Bir Galaxy yolculuğuna sahne olacak etkinliğe katılanlar en yeni ürünlerle interaktif ve kapsayıcı bir ortamda tanışacak ve unutamayacakları bir deneyim yaşayacaklar.

Unpacked etkinliği 26 Temmuz’da Türkiye saati ile 14.00’ten itibaren Samsung.com, Samsung Newsroom ve Samsung YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

Tanıtım, fragman ve en güncel bilgileri Samsung Newsroom’dan izlemek mümkün.

Samsung’un yeni nesil katlanabilir telefonlarında özellikle Galaxy Z Flip 5 büyük bir değişim sunacak. Telefonda 3.4 inç büyüklüğünde oldukça büyük bir dış ekrana yer verilecek. Ayrıca her iki katlanabilir telefonda su damlası şeklinde menteşeye geçiş yapılacak. Bu sayede katlama esnasında arada oluşan boşluk ortadan kaldırılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu