Akıllı TelefonMotorola

Moto G53 5G’nin Teknik Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı

Küresel pazarda yerini alacak olan Moto G53 ve G73 akıllı telefonlarının G53 modelinin tüm teknik özellikleri ve fiyatı sızdırıldı.

Motorola’nın küresel pazara iki yeni orta sınıf akıllı telefonu olan Moto G53 ve G73 modellerini piyasaya sürme hazırlıkları başladı. Her iki telefonda şimdiye kadar birçok sızıntı ve söylentilere konu oldu hatta en son sızıntı ile telefonların ram, dahili depolama ve renk seçenekleri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yeni sızıntılar ile pazara sürülmesine az kalan Moto G53 modelinin tüm teknik özellikleri ve fiyatı sızdırıldı.

Sızıntılar sonucu yayınlanan teknik özelliklere bakmak gerekirse Moto G53 5G, 120Hz ekran yenileme hızına sahip 6,53 inç HD+ çözünürlüklü IPS LCD ekrana sahip olacak. Gücünü Snapdragon 480+ işlemcisinden alacak modele 4GB Ram ve 128GB Dahili depolama seçenekleri eşlik edecek. Ayrıca ek depolama yapılabilmesi için microSD kart yuvasına sahip olacak.

Moto G53

Moto G53 5G’nin kamera bölümüne bakacak olursak orta sınıf bir telefon için yeterli olabilecek 50 megapiksellik ana kamera ve 2 megapiksellik makro kameralı çift kameraya sahip olacak. Bu kameralara ön tarafta 8 megapiksellik selfie kamerası eşlik edecek. Yazılım açısından ise Android’in son işletim sistemi olan Android 13 ve Motorola’nın kendi yazılımı olan MyUX arayüzü ile birlikte kutusundan çıkacak.

Telefon hakkında son bilgilere bakmak gerekirse 162,7 x 74,66 x 8,19 mm ölçülerinde ve yaklaşık 189 gram ağırlığında olacak. 18W kablolu şarjı destekleyen 5000 mAh pil kapasitesine sahip olacak. Dolby Atmos destekli çift sterio hoparlörlere, 3,5mm kulaklık girişine ve telefonun yanında bulunan parmak izi tarayıcısına sahip olacak. Son olarak 5G bağlantısı yanında eSIM ve NFC bağlantılarını da destekleyecek.

İlginizi Çekebilir: Motorola ThinkPhone Belirli Ülkelerde Ticari Olmayan Kullanıcılarada Satılacak

Telefonun teknik özellikleri bittiğine göre kutu içeriğine geçebiliriz. Moto G53’ün kutusundan; 10W şarj adaptörü, USB-A’dan USB-C’ye şarj kablosu, SIM çıkarma aparatı, kullanma kılavuzu ve garanti belgesi bulunacak.

Moto G53 5G Fiyatlandırılması

En son sızıntısı sayesinde telefonun Mavi, Pembe ve Gümüş renk seçeneklerine sahip olacağını öğrenmiştik. Şimdi ise küresel pazarda 209 Euro (~4247 Türk Lirası) fiyat etiketine sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu