Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K30 CPU belli oldu! Bak bu sürpriz oldu Redmi Bey

Merakla beklenen Redmi K30 CPU tarafında ne sunacak bugün resmen duyuruldu. Snapdragon 735G diye biliyorduk ama öyle değil…

Redmi geçtiğimiz günlerde gönderdiği basın daveti ile 10 Aralık tarihinde yeni nesil amiral gemisi modelleri tanıtacağını duyurdu. Redmi dünyanın en ucuz 5 desteğine sahip telefonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanırken Redmi K30 serisi ile ilgili de birçok bilgiyi paylaştık. Bugüne kadar telefonların Snapdragon 735G modeli ile geleceğini sizlerle paylaştık ama bugün gelen bilgiler bu bilginin yanlış olduğunu ortaya koydu.

Redmi yeni nesil 5G telefonunda Snapdragon 765G yonga seti olarak kullanılacağını resmen onayladı.Yeni nesil Snapdragon 765G yonga seti  Snapdragon X52 modem ile entegre olarak geliyor. X52 modemin SA ve NSA bağlantılarındaki 5G‘yi destekliyor. Bununla birlikte 3.7Gbps‘ye kadar indirme hızı da sunuyor.

Snapdragon 765G isminde bulunan “G” harfinin 5G ile bir alakası yok. Bu “G” harfi bildiğiniz “Game” yani “Oyun” anlamı taşıyor. Oyuncular için her anlamda daha iyi bir deneyim sağlanması için optimize edildiğini gösteriyor.

Büyük üreticiler 1.200 dolarlara telefon satmak istiyor olabilirler ama pazar ve kullanıcılar uygun fiyatlı optimum ürünlere yöneliyor. Bundan dolayı da OPPO Reno, Redmi K, Vivo IQOO, Realme X2 Pro, Honor V serisi telefonlar ciddi anlamda ilgi görüyor. Bakalım Redmi 10 Aralık tarihinde bize ne tanıtacak ve bunu ne kadara tanıtacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu