Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiTelevizyon

Samsung TV’ler Peynir Ekmek Gibi Sattı

Çip krizinden Samsung’un etkilenmediği ortaya çıktı. Pahalı Samsung TV’ler resmen peynir ekmek gibi sattı. İşte detaylar.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bildiğiniz gibi TV sektöründe LG ile büyük bir rekabet içerisinde. Her bütçeye uygun TV’ler üreten Samsung, geçtiğimiz günlerde Çin’de 155.000 doların üzerinde bir fiyatla ilk 110 inç Samsung The Wall TV’yi piyasaya sürmüştü. Premium segmentte yer alan bu 155.000 dolarlık TV’yi kimlerin alacağı merak ediliyordu. Ancak görünüşe göre kimse krizden etkilenmemiş. Bu yüksek fiyata rağmen, çok kısa bir sürede tüm lansman partisi tükendi. Ancak Samsung bu satışta kaç TV’nin dahil olduğunu belirtmedi.

Sınırlı sayıda üretildiğini düşündüğümüz bu Premium segment TV’nin Türkiye pazarına henüz gelmediğini ve kurlardan dolayı pek gelme ihtimalinin de olmadığını belirtelim. Peki, bu ev fiyatına satılan TV bize neler sunuyor? Samsung The Wall TV 2022, 4K çözünürlüğünde Micro LED panel, 120Hz’e kadar yenileme hızı, HDR10 ve HDR10+ yüksek dinamik aralık ve maksimum 2000 cd/ m2 parlaklık sunuyor. Kasa kalınlığı ise 24,9 mm boyutunda. Oldukça zarif olan bu TV, üstün bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

Samsung TV'ler

Samsung The Wall TV 2022, yerleşik bir Micro AI işlemci ile geliyor. Ayrıca bu canavar 20 bit renk derinliğini destekliyor, Multi-View teknolojisi ile donatılmış bir ekranda aynı anda dört sinyal kaynağından bir resim görüntüleme imkanı da sunuyor. Ses sistemi 6.2.2 kanal sistemi, 100W’a kadar ses gücü sağlar ve Dolby sesini destekliyor. Premium segmentteki bu TV’de 6 HDMI bağlantı noktası (4 x 2.0 + 2 x 2.1), 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama birimi de yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu