Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S22 Serisi İlk Güncellemesini Aldı! Ekran Sorunu?

Galaxy S22 serisi küresel çapta ilk güncellemesini almaya başladı. Özelilkle ultra modeli son dönemde ekran sorunuyla gündemde.

Şubat ayı başında tanıtılan Galaxy S22 serisi için ilk güncelleme dağıtıma sunuldu. Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra birçok bölgede S90xEXXU1AVB3 sürüm numaralı güncellemeyi almaya başladı.

OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan güncelleme Şubat 2022 Google güvenlik düzeltme ekini getiriyor. Samsung daha önce bu güncellemenin detaylarını açıklamış ve buna göre 60’tan fazla gizlilik ve güvenlik açığı güncelleme ile düzeltiliyor.

Galaxy S22 henüz ülkemizde satışa sunulmuş değil. Satışa sunulduğunda mevcut güncelleme muhtemelen telefonlara yüklenmiş olacaktır. Öte yandan Galaxy S22 Ultra bir süreden beridir ekran sorunuyla gündemde. Güncelleme detaylarında ekranda oluşan bu soruna ilişkin herhangi bir düzeltme ibaresi yer almıyor.

Galaxy S22 Ultra S-Pen

Samsung Galaxy S22 modeller ülkemizde 4-13 Mart tarihleri arasında ön sipariş almaya başlayacak. Samsung’dan yapılan açıklamaya göre ön sipariş sürecinde kullanıcıları bekleyen sürpriz hediyeler olacak. Diğer ülkelere baktığımızda promosyonun Galaxy Buds Pro kablosuz kulaklık olduğunu gördük.

Seride gözler özellikle dahili S-Pen kaleme sahip olan Galaxy S22 Ultra modelinde olacak. Galaxy S21 Ultra’nın mevcut Türkiye fiyatı göz önüne alındığında Galaxy S22 Ultra’da fiyatın 20 bin TL’yi aşacağı kesin. Üstelik bugünlerde döviz kurunda yeniden yükseliş başlamış durumda. Bu artış haliyle ülkemize henüz giriş yapacak telefonların fiyatlarına yansıyacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu