Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriNothing

Nothing Phone (1) İçin Yeni Bir Güncelleme Başladı

Bir süredir ülkemizde de satışta olan Nothing Phone (1) güncelleme almayı sürdürüyor. Son olarak Nothing OS 2.0.4 güncellemesi yayınlandı.

Nothing Phone (1) için güncelleme desteği sürüyor. Marka birinci nesil telefonu için Nothing OS 2.0.4 güncellemesini dağıtmaya başladı. Güncelleme kademeli olarak yayılıyor.

Güncelleme, kullanıcıların gizli bir bölüme erişmek için uygulama çekmecesinde sola kaydırma yapmasına olanak tanıyan yeni bir gizli simge bölmesi özelliğini de beraberinde getiriyor. Bu, belirli uygulamaları kolayca erişilebilecek ancak gözden uzakta tutarken uygulama çekmecelerini düzenlemek isteyen kullanıcılar için mükemmel bir özellik. Ayrıca, yeni Fotoğraf Widget’ı özelliği basit ama etkili bir kişiselleştirme dokunuş yapılıyor. Artık kullanıcılar, karmaşık ayarlara gerek kalmadan en sevdikleri fotoğraflarını ana ekranlarında veya kilit ekranlarında görüntüleyebilecek.

Nothing Phone (1)

Performans ve güvenilirlik açısından güncelleme birçok önemli iyileştirme sunulıyor. Kilit ekranı artık daha doğru bir şarj hızı gösteriyor ve olası tahminleri ortadan kaldırıldı. Ayrıca, cihaz yeniden başlatıldıktan sonra kilit ekranı widget’larının kaybolmasına neden olan nadir bir hata için bir düzeltme kullanıma sunuldu.

Geliştirilmiş App Locker desteği sayesinde, özellikle WhatsApp’ın kopyalanmış örneklerini kullananlar için güvenlik de artırıldı . Güncelleme, cihazını sıklıkla Wi-Fi erişim noktasına dönüştüren kişiler için ise daha istikrarlı bir bağlantı vaat ediyor.

Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) Güncelleme Detayları

Yeni özellikler

  • 🫣Gizli simgeler bölmesine erişmek için uygulama çekmecesinin sol tarafına kaydırın. Buraya yerleştirilen uygulamaların yeri değiştirilecek ve uygulama çekmecesinde gizlenecek.
  • 🖼Fotoğraf widget’ıyla tanışın. Favori fotoğraflarınızı ana ekranınızda veya kilit ekranınızda görüntüleyin.

İyileştirmeler ve hata düzeltmeleri

  • 🔋Kilit ekranındaki şarj ipucu artık şarj hızını daha doğru yansıtıyor.
  • 😅Kilit ekranı widget’larının yeniden başlatmanın ardından düzgün görüntülenmemesine neden olan nadir bir sorun düzeltildi.
  • 🔓WhatsApp’ın klonlanmış örneği artık App Locker’ı düzgün bir şekilde destekliyor.
  • 📶Wi-Fi hotspotting’in kararlılığı iyileştirildi.
  • 👾Genel hata düzeltmeleri.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu