Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

One UI 5.0 Testleri için Geri Sayım Başladı

Samsung, yeni arayüzü One UI 5.0 için geri sayımı başlattı. Bu ay içerisinde belli başlı Galaxy modellerine güncelleme gelecek.

Güney Koreli teknoloji devi yeni arayüzü için geri sayımı başlatmış gibi görünüyor. SamMobile’dan gelen yeni bir rapor, Samsung’un One UI 5.0 Beta sürümünün şu anda Samsung çalışanları tarafından dahili olarak test edildiğini söylüyor. Android 13 üzerine inşa edilecek olan bu yeni arayüz bir dizi yenilik ile birlikte gelecek.

Bildiğiniz gibi Samsung, normalde her yıl yeni bir Android sürümü çıktığında bir beta programı başlatır. Bu beta programı ilk olarak amiral gemisi modellere gelir. Muhtemelen bu politika bu yılda da devam edecek. Galaxy S22 ailesinin ilk olarak alması beklenen bu Beta sürümünün Temmuz ayının 3. haftasında başlayacağı söyleniyor.

Beta testlerine dahil olanlara sunulacak olan bu güncellemenin detayları henüz paylaşılmadı. Ancak yeni güncellemenin çok fazla yenilik getireceği söyleniyor. Amiral gemisi ve üst segment telefonlar başta olmak üzere bu yıl içerisinde birçok model bu güncellemeyi alacak.

Samsung Galaxy S22 fiyatı
Samsung Galaxy S22

Samsung’un güncelleme konusundaki kötü şöhretini bu yıl kırması bekleniyor. Galaxy S22 ailesinden sonra diğer Galaxy modellerine de gelecek olan bu güncelleme katlanabilir telefonlara da gelecek. Galaxy Z Fold 2 ve sonrası katlanabilir modellerin bu güncellemeyi alması bekleniyor. Ancak henüz Samsung’dan resmi bir açıklama gelmediğini de belirtelim.

Umarız Güney Koreli firma bu sefer daha fazla telefonuna Android 13 güncellemesini sunarak güven tazeler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu