Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothingTeknoloji

Nothing Yeni Ürünleri ile Gövde Gösterisi Yapacak

OnePlus’ın kurucularının yeni firması Nothing, 2021’i kapatmaya niyetli değil. Firmadan tam beş farklı yeni ürün gelecek.

Londra merkezli tüketici teknolojisi şirketi Nothing, Ear (1) TWS kulakiçi kulaklıklarını Ağustos 2021’de piyasaya sürmüş ve teknoloji dünyasına ilk adımını atmıştı. Şirketin kurucu ortağı Carl Pei geçtiğimiz günlerde kuruluşunun üzerinden 1 yıl geçtiğini söyledi. Dünya çapında 180 bin adet Ear (1) adet sevk ettiğini, 320 bin sipariş aldığını ve toplam tahmininin 600 bin olduğunu da sözlerine ekledi.

India Today’e verdiği röportajda, Nothing’in India Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Manu Sharma, şirketin geliştirme aşamasında olan ve yakında piyasaya süreceği beş ürünü olduğunu doğruladı. Ayrıca, Nothing’den en az bir ürünün daha yıl bitmeden piyasaya sürüleceğini söyledi.

Yeni ürünlerin kategorilerini açıklamadı. Ancak son söylentilere göre bu yıl bir powerbank ve 2022’nin başlarında bir akıllı telefon piyasaya çıkacak. Lifestyle ürünlerinin de 2022’de tanıtılması bekleniyor. Şirket kısa süre önce Qualcomm ile bir ortaklık duyurdu ve gelecek yıl Snapdragon platformu tarafından desteklenen yeni ürünler piyasaya sürecek.

Firma, yakın zamanda ortaya çıkan, yaklaşmakta olan ürünleri için Pokémon’dan tanıyacağınız Abra ve Arceus kod adlarını açıklamadı. Firma daha önce kulaklığı için Aipom kod adını kullanmıştı. Pokemon’dan devam eden firmanın Abra kod adlı ürününün powerbank ve Arceus kod kod adlı ürünün ise akıllı telefon olması bekleniyor. Android’i iliklerinizde hissedeceğinizi düşünüyorsanız çok yanılırsınız. Çünkü firma ilk etapta risk almak istemeyecek ve orta menzilli bir telefon ile karşımıza çıkacak.

Tasarım konusunda farklı olmak isteyen firma, bildiğiniz gibi kulaklıklarını şeffaf bir tasarım ile sunmuştu. Telefon konusunda da şeffaf bir malzeme kullanılırsa, bu yenilikçi girişimin Nothing’e olumlu olarak yansıyacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu