Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 8 Serisi OxygenOS İle Büyülendi!

Yepyeni telefon modellerini piyasaya sürmeye hazırlanan şirket, OnePlus 8 serisi için Android 11 tabanlı OxygenOS güncellemesi yayınladı.

Bildiğiniz üzere OnePlus 9 serisi şu sıralar merakla bekleniyor. Telefon daha piyasaya girmeden milyonları sıraya sokarken bizler de gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyoruz. Haftalardır yaptığımız haberlerde şirketin yeni telefon serisine dair gelişmelerden sizleri haberdar ettik ve etmeye devam ediyoruz. Merakla beklenen 9 serisi için geri sayım devam ederken teknoloji şirketi diğer telefon modelleri için de güncellemeler yayınlıyor. Android 11 tabanlı Oxygen OS güncellemesi beta olarak OnePlus 8 serisi için yayınlandı. Güncelleme şuan da kullanılabilir durumda yer alıyor.

Şu sıralar milyonlarca akıllı telefon kullanıcısı Android 12’yi merakla beklemeye devam ederken Android 11 güncellemesi de hızla diğer telefonlar için yayınlanmaya devam ediyor. Android 11 tabanlı güncellemeler artmaya devam ederken yepyeni telefonlar da raflardaki yerlerini alıyorlar. OnePlus 9 serisi de yakında karşımıza çıkacak telefon modelleri arasında yer alırken, şirket Android 11 tabanlı yeni bir güncellemesini de beta olarak mevcut kullanıcılarına sundu. Güncelleme bazı hata düzeltmelerini getirdi.

OnePlus 8
OnePlus 8

OnePlus 8 Serisi Android 11 Beta Güncellemesi Aldı

8 serisi için yayınlanan yeni güncelleme beta olarak kullanıcıların karşısına çıktı. Birçok hata düzeltmesini beraberinde getiren güncelleme özellikle 5G aramalarında meydana gelen gürültü sorununu düzeltiyor. Kullanıcı deneyimini iyileştiren bazı uygulamaların hızını optimize eden güncelleme parmak izi deseninin ekranda görüntülenmemesine neden olan hatayı da çözüme kavuşturdu. Animasyonlarda meydana gelen çok sayıda hatayı da gidererek telefonu daha iyi hale getiren güncellemenin dosya boyutu ne yazık ki bilinmiyor. Güncelleme 8 ve 8T modelleri için şuan da yayında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu