Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriSonyTWS Kulaklık

Sony WF-1000XM5 Özellikleri Duyurulmadan Açıklandı

Sony ‘nin amiral gemisi kablosuz kulaklığı WF-1000XM5 tanıtımdan önce özellikleri detaylandı. Daha etkili ANC ve yüksek pil ömrü sunuyor.

Sony en son amiral gemisi kablosuz kulaklığını 2021 Haziran’da tanıtmıştı. Üzerinden 2 yıl geçti ve Sony sonunda suskunluğunu bozdu. Kaliteli tam kablosuz kulaklık arayanların ilk tercihlerinden biri olan WF-1000XM4 modelinin abisi WF-1000XM5 @rquandt adlı Alman Twitter kullanıcısı tarafından özellikleri sızdırıldı.

Sony WF-1000XM5 Detayları

Önceki modele göre geliştirilmiş ses, daha etkili bir ANC performansı ve uzatılmış pil ömrü yer alıyor.
Selefine göre daha küçük boyut ve daha yuvarlatılmış kasa ve kulaklık çerçeveleriyle gelecek. Daha sade bir tasarım dili bizi karşılıyor.

Sızıntı kaynağına göre 8,4 mm Dynamic Driver X sürücülerine ve iki adet işlemciye sahip olacak. Sony’nin iddiasına göre ‘daha zengin vokaller‘ ve daha iyi ses detayı vaat ediyor. HiRes Audio ve DSEE Extreme desteği de unutulmamış.

Birden fazla cihazlara Bluetooth 5.3 ile bağlantı sağlayacak kulaklık ortama göre uyarlanabilen ANC performansı sağlayabilen 3 adet mikrofon ile geliyor. Precise Voice Pickup teknolojisi ile birlikte gürültülü ortamlarda bile kullanıcıların sesini kemik iletim sensörleriyle doğru şekilde algılayabilecek.

500 mAh kapasiteli şarj kutusu ile gelecek kulaklığın kutu ile birlikte toplamda 25 saat pil ömrü bulunuyor. Kulaklıkların ne kadar batarya performansına sahip olduğu belirtilmedi. Daha önemlisi Qi kablosuz şarj özelliği ile 3 dakikalık bir şarj ile 1 saatlik müzik çalma deneyimi sunuyor.

Son olarak bu amiral gemisi kulaklığın lansman tarihi ve fiyatı henüz açıklanmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu