Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO A91 ve OPPO A8 2020 ortaya çıktı

Bugün bir anda ortaya çıkan OPPO A91 ve OPPO A8 2020 bize ne sunacak? Telefonlar ne zaman tanıtılacak. OPPO Enco Free kablosuz kulaklık da ne? İşte cevaplar

OPPO Türkiye pazarında dolu dizgin giderken OPPO Sıla reklamlarının yenisi de Pazartesi günü gösterilmeye başlanacak. Geçtiğimiz gün yapılan OPPO toplantısında Türkiye CEO’su Weijian Zhou ile de bir röportaj gerçekleştirdik. Bu röportajı yarın sizlere sunmak istiyoruz. 2020 yılında birbirinden farklı ürünler ile pazara girmek isteyen OPPO, yeni telefonları OPPO A91 ve OPPO A8 2020 ile karşımıza çıktı.

Peki telefonlar bize ne sunuyor? Açıkçası bu konuda bir bilgi bulunmuyor ama sızan ilk detaylara göre OPPO A91‘de 48 megapiksel ana kamera, 8GB RAM, 128GB hafıza ve VOOC 3.0 hızlı şarj teknolojisi bulunacak. OPPO A8  ise, 6,5 inç ekran, 128 GB dahili depolama alanı ve 4,250 mAH pil ile gelecek. Bu iki yeni cihaz ile ilgili ortaya çıkan tüm bilgiler bu. OPPO kısa süre içinde bu iki telefonun da lansmanını yaparak bu ürünleri satışa sunacaktır.

Bu görsele baktığımızda bizim dikkatimizi çeken en önemli detay ise OPPO Enco Free kablosuz kulaklık oldu. Siyah, beyaz ve pudra renginde satışa sunulacak bu ürünü heyecanla bekliyoruz. Fiyat tarafında bir bilgi ise maalesef bulunmuyor.

Bu arada şunu da belirtelim. Burada görülen OPPO Reno 2Z‘nin 90Hz tarama hızına sahip bir ekranı var. Bu da ciddi anlamda OPPO‘yu zor duruma düşürebilir. Zira bu telefon 60Hz desteği ile satışa sunuldu ve birçok kişi de bu telefonları aldı. OPPO bir süredir yanış yönetilmeye başlandı. Bakalım hayırlısı…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu