Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Şimdi de OPPO Akıllı Televizyon pazarına giriyor!!! Vaziyet alın buralar karışacak

OPPO, bugün Çin’de 5G’nin birinci yılını kutladı ve yeni bir Akıllı Televizyon getireceğini duyurdu. Çinli şirketler arasında asıl rekabet şimdi başlıyor

Son birkaç yıl içinde, bazı akıllı telefon üreticilerinin giyilebilir teknoloji ve Akıllı Televizyon sektörüne girdiğini gördük. Bunların önde gelen şirketlerinden biri olan Xiaomi, bu sektörde çok iyi bir yere geldi ve dünyanın en büyük pazarlarında artık hüküm sürmeye başladı. Bunun yanı sıra bir diğer Çinli üretici Realme’de geçtiğimiz aylarda ilk akıllı televizyonunu piyasaya sürdü ve satışa çıkarır çıkarmaz da sadece 2 dakikada 15.000 adet satmayı başardı. Ancak asıl rekabet önümüzdeki günlerde başlayacak. Çünkü OPPO, bugün yaptığı duyuru ile Akıllı Televizyon sektörüne gireceğini  resmen açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda şirketin bir akıllı televizyon üzerine çalıştığına dair bazı sızıntılar vardı, ancak şu ana kadar bu söylentileri doğrulayacak hiçbir bilgi yoktu. Fakat bugün OPPO, Çin’de 5G‘nin geliştirilmesinin birinci yılını kutlarken aynı zamanda yeni televizyonunu getireceğini de resmi olarak onayladı.

OPPO, Realme’nin izinden gidecek ve Xiaomi ile rekabet edecek

Bildiğiniz üzere Realme, geçtiğimiz aylarda ilk akıllı televizyonunu duyurdu ve şimdiden Xiaomi ile rekabete girmeye başladı. Bunun üzerine OPPO‘da bugünden itibaren Realme‘nin ayak izlerini takip edecek ve Xiaomi ile rekabet içerisine girecek. 

Bakalım bu büyük şirketler akıllı televizyon segmentinde nasıl bir yol izleyecek? Bekleyip görelim

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu