Dizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Acer Chromebook Spin 514 dizüstü bilgisayar tanıtıldı

Tayvan merkezli bilgisayar ve donanım üreticisi yeni Chrome OS dizüstü bilgisayarı olan Acer Chromebook Spin 514 modelini tanıttı.

Firma CES 2021 öncesinde yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Firma bugün Acer Chromebook Spin 514 adında yeni bir Chrome OS dizüstü bilgisayar tanıtımını yaptı. İkisi bir arada olarak kullanılabilen bilgisayar özellikle hafif ve ince bir tasarıma sahip.

Acer Chromebook Spin 514 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Bilgisayarda 14 inç FHD IPS LCD ekran bulunuyor. Ekran dokunmatik özelliğe sahip ve Corning Gorilla Glass korumasını destekliyor. Cihaz aynı zamanda Google Play Store’dan yüklenebilen Android uygulamalarını destekleyen Chrome OS tablet olarak kullanılabiliyor. Cihazı farklı donanım özellikleri ile satın almak mümkün. Dizüstü bilgisayarda AMD Ryzen 7 3700C ve Ryzen 5 3500C dört çekirdekli işlemciler kullanılıyor. Ayrıca 16 GB RAM ve 256 GB SSD depolama alanı bulunuyor. Bilgisayar metal bir kasadan oluşuyor ve 1.55Kg ağırlığa sahip. Bilgisayarda bağlantı noktaları olarak; DisplayPort, iki adet USB Type-C, iki adet USB Type-A ve bir MicroSD okuyucu bulunuyor. Ayrıca çift bantlı WiFi 5 ve Bluetooth 5.0, çift hoparlör, Google Asistan destekli çift mikrofon ve HD web kamerası yer alıyor. Cihazın farklı renk seçenekleri mevcut; Saf Gümüş, Çelik Grisi veya Sis Yeşili şeklinde.

Acer Chromebook Spin 514

Bilgisayar Mart ayında hem Avrupa’da hem de ABD’de satışa çıkacak. Firma tarafından bilgisayarın satış fiyatı ABD’de 479,99 dolar Avrupa’da ise 529 Euro olarak açıklandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu