Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K60 iPhone 14 Pro Özelliği ile Gelebilir

Redmi’nin yeni canavarı Redmi K60 görünüşe göre iPhone 14 Pro’da yer alan Dynamic Island özelliğine sahip olacak. İşte detaylar.

Xiaomi’nin alt markası Redmi’den Android tutkunları şu sıralar Redmi K60 ailesini bekliyor. Amiral gemisi segmentinde yer alacak olan bu seri hakkında yeni bilgiler geldi. Sızıntıları ile ünlü olan Digital Chat Station b telefonda Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinin yer alacağını belirtti. Ana modelde 67W Pro modelde ise 120W hızlı şarj teknolojisi bizi karşılayacak.

Ayrıca son gelen bilgilere göre iPhone 14 Pro serisinde yer alan Dynamic Island özelliğinin bir benzeri bu seride yer alacak. MIUI 14 arayüzünde bunun için geliştirmeler yapacak olan Xiaomi’nin Dynamic Island bölümünü iPhone 14 Pro’dan daha efektif kullanacağı kesin. Android’in tüm nimetlerinden yararlanacak olan Xiaomi’nin bu çentiği nasıl konumlandıracağı ise merak konusu diyebiliriz.

Çinli teknoloji devi RAM tarafında ise 8 GB ve 12 GB LPDDR5 RAM seçeneklerine yer verecek. Kamera tarafında bir dizi iyileştirme ve yeni sensörleri barındıracak olan bu yeni serinin yine rekabetçi bir fiyata sahip olacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Redmi K60

Yeni serinin Kasım ayındaki Qualcomm etkinliğinden 1 ay sonra yani Aralık ayında duyurulması bekleniyor. İlk olarak Çin pazarında satışa sunulacak olan bu yeni modellerin Avrupa pazarına giriş yapması 2023 yılını bulacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu