Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Son Dakika! Xiaomi Mi 12 Sızdırıldı mı?

Çinli bazı kaynaklar hiç gündemde olmayan bir telefonu yani Xiaomi Mi 12 modelini sızdırdı. Görünün gerçek olup olmadığı merak konusu.

Çinli bir site Xiaomi Mi 12 modeline ait olduğu öne sürülen konsept bir görüntü yayınladı. Bu yılın sonunda ya da 2022’in başında tanıtılması beklenen telefonun gelişim aşamasında olup olmadığı bile net değilken yayınlanan görüntü şaşkınlık yarattı.

Xiaomi Mi 12 Karşınızda!

Mi 12, öncülü Mi 11’e oldukça benziyor. Önden bakıldığında ekran kavis seviyesinin biraz arttığı dikkatlerden kaçmıyor. Burada asıl dikkat çeken nokta ise ön kamera için ekran üzerinde herhangi bir deliğin yer almaması. Bu gelişme haliyle Mi 12’de ekran altı kamera teknolojisinin yer alacağı anlamına geliyor.

Xiaomi’nin ilk olarak Mi Mix 4 modelinde sergileyeceği ekran altı kamera teknolojisi, ZTE’nin çözümü ile kıyaslandığında daha karmaşık bir yapıda ve daha iyi ışık geçirgenliğe sahip olduğu bildiriliyor.

Arka bölüme geldiğimizde ise Mi 11’de yer alan kamera tasarımının sürdürüldüğünü görüyoruz. Fakat burada fazladan bir sensör bulunuyor. Yani Mi 12’de dörtlü kamera kurulumu olacak. Kamera alanında çift LED flaş ve kameraya dair bazı özellikler yazıyor. Okuyabildiğimiz kadarıyla Mi 12’de 120 kata kadar yakınlaştırma gerçekleştiren bir kamera paketi kullanılacak.

Mi 12’nin ekran boyutu şu an için bilinmiyor, fakat gelen bilgiler arasında bu ekranın 1-120Hz uyarlanabilir yenileme sağlayan bir LTPO AMOLED ekran kullanılacak. Qualcomm’ın en son amiral gemisi işlemcisinden güç alacak telefonda IP68 sertifikası yer almaya devam edecek ve telefonda 200 watt kablolu hızlı şarj özelliğini görmek de sürpriz olmayacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu