Akıllı TelefonGenelOPPO

OPPO Find X6 Serisinde Sürpriz Versiyonlar Olacak

Yeni bir rapora göre OPPO Find X6 serisinde MediaTek işlemcili modeller de olacak. İşlemci biriminde muhtemelen Dimensity 9200’ü göreceğiz.

OPPO çok yakında Find X6 serisiyle sahne alacak. Şirket henüz resmi bir duyuru tarihi yayınlamadı, fakat yakın kaynaklar şubat ayını işaret ediyor. İlk gelen bilgilere göre seride Find X6 ve X6 Pro modelleri olacak. Eğer OPPO geçen yıl ki stratejisini uygularsa Find X6 Pro modeline Snapdragon 8 Gen 2, Find X6’ya ise Snapdragon 8 Gen 1 işlemcileri güç verecek. Yeni bir raporda OPPO’nun Find X6 serisinde MediaTek işlemcili bir versiyona daha yer vereceğini gösteriyor.

OPPO Find X6 Pro, Dimensity 9200’le Gelecek

Find X6 Pro’nun muhtemelen MediaTek Dimensity 9200 işlemcili bir versiyonu olacak. Çinli belgelendirme kuruluşlarınca onaylanan bu telefon geçen yıl ki modelde olduğu gibi sadece Çin pazarına yönelik olabilir. İşlemci dışında diğer tüm özelliklerin ise aynı kalması bekleniyor. Kullanıcılar özellikle Find X6 Pro’da yer alacak kamera birimini fazlasıyla merak ediyor. Zira telefonda 1 inç sensör büyüklüğüne sahip 50 megapiksellik Sony IMX989 yer alacak.

Öte yandan Find X6 serisinin nasıl bir tasarıma sahip olacağı henüz netlik kazanmadı. Son dönemde sızdırılan görsellerde ağırlıklı olarak yuvarlak bir kamera modülü gördük. Fakat manşet fotosunda da yer verdiğimiz telefon da yine seri içerisinde yer alabilir. Bu modelde sol tarafta büyük bir alan yayılmış kamera modülü dikkat çekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu