Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

MIUI 12.5 Enhanced Edition Güncellemesi Türkiye’de Satılan Telefon İçin Yayınlandı

MIUI 12.5 Enhanced Edition güncellemesi, markanın geçen seneki amiral gemi telefonu Mi 10 için yayınlandı. Telefon Türkiye’de satışa sunuldu.

MIUI 12.5 Enhanced Edition güncellemesi son olarak markanın geçen yıl ki amiral gemisi telefonu Xiaomi Mi 10 için yayınlandı. MIUI 12.5.5.0 RJBEUXM sürüm numarasını taşıyan güncelleme Avrupa bölgesinde indirilebilir durumda.

815 MB büyüklüğünde olan yeni yazılım cihazda iyileştirmelerin yanında pil kullanım süresinin uzatıyor. Güncelleme her zaman olduğu gibi sistem alt yapısında önemli iyileştirmeler getirmekte. Xiaomi bunları Atomize bellek, Sıvı depolama ve Odaklanmış algoritmalar olarak isimlendiriyor. Güncelleme ayrıca cihazın güvenliğini artırmak için Eylül 2021 Google güvenlik düzeltme ekini getiriyor. Yeni yazılımı dilerseniz Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

  • Sıvı depolama: Yeni depolama mekanizmaları, sistemin zaman içinde canlı ve duyarlı olmasını sağlar. Disk birleştirmenin verimliliği önemli ölçüde artırılıyor. Aylarca kullanımdan sonra bile performans güçlü kalır.
  • Atomize bellek:  Ultra ince bellek yönetimine odaklanarak RAM kullanımını daha verimli hale getirir. Uygulama belleğini bölerek ve önemsiz görevleri kapatarak, kendi geliştirdiği bellek yönetim mekanizması bellek kullanımını kolaylaştırır.
  • Odaklanmış algoritmalar: Yeni algoritmalar, sistem kaynaklarını kullanım senaryolarına göre dinamik olarak tahsis ederek cihazlarda sorunsuz bir deneyim sağlar. Çekirdek senaryolar sorunsuz ve tam olarak hızlandırılır, senaryoya göre mevcut kullanıcılar tarafından algılanan en belirgin süreçlere öncelik verilir ve arka planda belirli uygulamaların etkisi en aza indirilir. Güç tasarrufu iyileştirilirken CPU kullanımı azaltılır.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu