Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCO

POCO X3 Pro Fiyatıyla Aklınızı Başınızdan Alacak!

POCO en çok satan telefonlarından biri olan X3’ün Pro modelini hazırlıyor. POCO X3 Pro fiyat ve özellikler noktasında neler sunacak?

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kullanıcılardan yoğun ilgi göre POCO X3 akıllı telefonun daha gelişmiş versiyonu yolda. Mart ayı içerisinde resmiyet kazanacak telefona dair önemli gelişmeler yaşanıyor. POCO X3 Pro özellikle fiyat noktasında ağzımızın kulaklarımıza varmasına neden olacak.

Mart ayının ikinci yarısında görücüye çıkacak telefonun Snapdragon 8xx serisi bir işlemciden güç alması bekleniyor. Bu işlemcinin Snapdragon 860 olması bekleniyor. Söz konusu işlemci geçen yıldan bu yana konuşulurken, ilk kez X3 Pro modelinde kullanılacağı gelen haberler arasında. 6GB RAM + 128GB ve 8GB RAM + 256GB şeklinde iki versiyonla satışa çıkacak telefonun Avrupa’da 249 € ve 299 €’dan satışa çıkacağı bildirildi.

POCO X3 Pro

POCO X3 Pro Başlıca özellikleri

X3 Pro’nun her iki bellek versiyonu da siyah, bronz ve mavi renklerde çıkış yapacak. Full HD + çözünürlüklü AMOLED ekranın eşlik edeceği telefonda ekran tazeleme hızı beklendiği gibi 120Hz olacak. X3 Pro’nun ana kamerası 48 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Arka tarafta bir kez daha dörtlü kamera paketi göreceğiz. OIS desteği bulunduran kamera paketinde diğer üç sensör ultra geniş, derinlik ve makro kameralar olacak.

Gelelim pil tarafına. X3 Pro içerisinde 5.160 mAh büyüklüğünde pil taşıyacak. Pil büyük olasılıkla Redmi K40 modelinde olduğu gibi geliştirilmiş 33 watt hızlı şarj desteğine sahip olacak. Sergilediği özellikler ve fiyatı göz önünde bulundurduğumuzda X3 Pro muhtemelen bu yılın en çok satan telefonlarından biri olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu