Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Gelecek Geldi! Xiaomi Mi Air Charge Resmen Tanıtıldı!

Herkesin hayalini kurduğu o şey gerçek oluyor. Yıllardır konuşulan ve fuarlarda gördüğümüz teknoloji Xiaomi Mi Air Charge ile evimize girecek.

Sevgili Eşim Müge’ye…

Akıllı telefon pazarında en önemli alım kriterlerinden birisi takdir edersiniz ki pil performansı. Üreticiler pil performansını arttırmayı sadece mAh olarak başarsalar da bu günümüz kullanım alışkanlıklarında yeterli olmuyor. Bundan dolayı da son dönemde şarj gücü ile ilgili büyük bir yarış var. Xiaomi 120W hızlı şarj desteğin sahip telefonu Mi 10 Ultra’yı satışa sunmayı başardı ve OPPO da 125W hızlı şarj desteğini bizlere gösterdi. Bugün ise gelecekten gelen bir teknoloji ile tanıştık. Adı da Xiaomi Mi Air Charge.

Xiaomi Mi Air Charge ne işe yarıyor?

Peki bu teknoloji nedir? Diye birçok kişi soracak. Bu bizim genellikle fuarlarda gördüğümüz havadan şarj teknolojinin en son hali diyebiliriz. Xiaomi bugün bu teknolojisini twitter üzerinden resmen duyurdu.

Xiaomi yöneticilerinden Agatha Tang’a göre bu teknoloji, cihazlarımızı kullanma şeklimizi değiştiren devrim niteliğindeki bir teknoloji olacak. Bu teknolojinin hemen cep telefonları için kullanılacağını düşündünüz ama cep telefonları bu buzdağının sadece görünen yüzü. Bu teknoloji aslında elektrikli araçların devrim yapmasını sağlayacak bir teknoloji. Düşünebiliyor musunuz? Otobanda gidiyorsunuz ve otobanda bu teknolojiden var. Siz gittikçe aracınız kablosuz bir şekilde şarj oluyor. Xiaomi devrimi başlıyor…

Bu sizin için çok mu uzak bir hayal??? 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu