Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixel

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro Satın Alacakları Sürpriz Hediyeler Bekliyor

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro satın alanları çok özel iki hediye bekliyor. Özellikle Pixel 7 Pro satın alacaklar yeni nesil Pixel Watch akıllı saate ücretsiz sahip olacak.

Google görünüşe bakılırsa bu yıl özellikle Avrupa Kıtası’dan çok sayıda Pixel 7 ve Pixel 7 Pro satmak istiyor. Google, 5 Ekim tarihi itibariyle yeni nesil telefonlarını satışa çıkaracak. Telefonlar Amazon’da listelenirken, Google’ın Euro’daki düşüşe rağmen fiyatları artırmayacağı anlaşıldı. Pixel 7 modeli 649 €, Pixel 7 Pro ise 899 €’dan yani geçen yıl ki modellerle aynı seviyeden satışa sunulacak. Google bununla da yetinmeyip telefonlarla birlikte sürpriz hediyeler sunacak.

Mobil dünyasının önemli bilgi kaynaklarından Roland Quandt, Twitter hesabı aracılığıyla Pixel 7 serisine eşlik edecek hediyelere açılık getirdi. Buna göre Pixel 7 satın alan kullanıcılar 220 € değerindeki Pixel Buds Pro kablosuz kulaklığa ücretsiz sahip olacak. Pixel 7 Pro satın alacak kullanıcıları ise yine aynı gün tanıtılacak Pixel Watch akıllı saat hediye edilecek. Akıllı saatin 350 €’nun biraz üzerinde fiyatlandırılması bekleniyor. Kıyaslama yapmak gerekirse Apple, iPhone 14 modeli 1.000 €’dan satışa sunmakta. Pixel 7 serisi bu noktada hem fiyatıyla daha rekabetçi hem de yanındaki hediyeler pek çok kişinin aklını çelecektir.

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro Muhtemel Özellikleri

Google’ın bu yıl mayıs ayındali geliştiriciler konferansında bizlere gösterdiği Pixel 7 serisinin neredeyse tüm teknik detayları netlik kazanmış durumda. Her iki telefon beklendiği gibi Google tarafından özelleştirilen ikinci nesil Tensor işlemciden güç alacak. Kısa süre önceki Geekbech puanları Tensor 2’nin Snapdragon 888 gücünde bir işlemci olacağını ortaya koydu.

Pixel 7’de Full HD+ çözünürlüğünde ve 90Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. Pixel 7 Pro’daki ekran ise 2K çözünürlüğünde olup 120Hz tarama hızında çalışacak. Telefonların ikisi de Android 13 sürümüyle çıkış yapacak.

Sızdırılan görsellerden da anlaşıldığı üzere Pixel 7’de iki, Pixel 7 Pro’da üç arka kamera yer alacak. Pixel 7’nin ana kamerasında Samsung’un 50 megapiksel çözünürlüğünde GN1 adlı sensörünü göreceğiz. Telefonda ayrıca 12.3 megapiksel ultra geniş açılı Sony IMX381 sensör yer alacak. Pixel 7 Pro modelinde ise bu iki kameraya ek olarak 48 megapiksel çözünürlüğünde Samsung GM1 sensörlü telefoto kamera kullanılacak. 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu