Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 2S gece modu kamera örnekleri yayınlandı

Xiaomi son dönemin popüler kamera özelliklerinden gece modunu bir güncelleme kapsamında Mi Mix 3 modeline getirdi. Şirket daha sonra yaptığı bir açıklama ile aynı özelliğin Xiaomi Mi Mix 2S, Xiaomi Mi 8, Mi 8 Pro ve Mi 8 Explorer Editin için de kullanıma sunulacağını bildirdi. Hatta sözünü ettiğimiz kamera modu Çin’de kapalı beta kapsamında bazı modellerle buluştu.

Xiaomi Mi Mix 2S gece modu örnekleri

Güncellemeyi yükleyen bazı kullanıcılar çok geçmeden ilk kamera örneklerini internet ortamına yükledi. Alt bölümdeki ilk kamera örneklerine göz attığımızda gece çekim modu sayesinde karanlık ve az ışıklı ortamlarda gözle görülür bir iyileşmenin sağlandığını söyleyebiliriz. Tabii daha fazla geliştirmelerle bu özellik daha iyi bir noktaya getirilebilir. Pixel 3 serisi telefonlarda kullanılan gece modu özelliğin ne kadar iyi bir iş çıkardığına da buradaki haberimizden göz atabilirsiniz.

Gece modu özelliğinin yukarıda sözünü ettiğimiz telefonların global sürümlerine sunulması biraz zaman alabilir. Ancak beklemeye değer bir gelişme olduğunun altını çizelim.

Lütfen TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…

Xiaomi Mi Mix 2S gece modu
Xiaomi Mi Mix 2S gece modu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu