Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo Y75 5G Orta Segmenti Karıştırmaya Geliyor

Şirketin yeni akıllı telefon serisi Vivo Y75 5G, tasarım ve renk detayları ile gündeme oturdu. İşte akıllı telefonun detayları.

Giriş orta-sınıf serisinde yer alan Vivo Y75 5G, şirketin bu segmentteki kategorisini genişletecek. Telefonun teknik özellikleri daha önce ortaya çıkmıştı ama şimdi telefonun eksiksiz tasarımı ve renk seçenekleri de gün yüzüne çıktı. Gelin detaylara bir göz atalım.

Vivo Y75 5G, Giriş-Orta Sınıfa Yenilik Getirecek

Ortaya çıkan görüntülere baktığımızda Vivo Y75 5G’nin su damlası çentiğine sahip olacağını görüyoruz. Etrafındaki çerçevelerde oldukça ince gözüküyor ve geniş ekran-gövde oranının olduğunu anlayabiliyoruz.

Telefonun arkasında ise sola hizalanmış dikdörtgen bir modül içinde yer alan üçlü bir kamera kurulumu görüyoruz. Oldukça minimal tasarıma sahip olan akıllı telefon, sağ kenarında ses seviyesi düğmesi ve parmak izi okuyuculu güç düğmesi barındırıyor. Cihazın altında ise 3,5 mm ses jakı, bağlantı noktası ve hoparlör ızgarası bulunuyor.

Vivo Y75 5G

Teknik özellikler açısından akıllı telefon 6.58 inç LCD panel taşıyacak. Full HD+ çözünürlük sunacak olan telefon, MediaTek Dimensity 700 yonga setinden güç alacak. Akıllı telefonun birincil kamerası 50 Megapiksel, diğer ikisinin ise çift 2 Megapiksel lensten oluşması bekleniyor. Önde ise 16 Megapiksel selfie lensi yer alacak.

Kutudan 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil kapasitesi ile çıkacak olan akıllı telefon, Android 12 tabanlı FunTouch OS 12’nin son sürümünü kullanacak. Bu işletim sisteminde yer alan Memory Fusion 2.0 sanal RAM özelliği ile akıllı telefon 4 GB’a kadar RAM genişletmeyi destekleyecek. Son olarak telefonun Aurora ve Siyah renkleri ile piyasaya çıkması bekleniyor. Yakında çıkacak olan akıllı telefonun resmi tanıtımı için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu