Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Z Flip 6, Büyük Bir Kamera Yükseltmesi Sunacak

Yeni bir rapora göre Galaxy Z Flip 6, öncülü olan Z Flip 5’e göre önemli bir kamera yükseltmesine sahip olacak.

Samsung’un yeni nesil Flip serisi telefonu Galaxy Z Flip 5, ekran ve menteşe tarafında önemli bir yükseltme sunmasına rağmen kamera tarafında ne yazık ki yeni bir şey sunmadı. Çok ilginç ki Samsung’un Z Flip 5 için yayınladığı tanıtım videolarına baktığımızda kameraya fazla bir vurgu yapılıyor. Ancak telefonda öncülünde olduğu gibi 12 megapiksel çift arka kameraya yer verildi. Evet görüntü ve video kalitesinde bazı iyileştirmeler olmadı değil, ancak burada yapay zekanın etkisinden söz edebilirsiniz. Neyse ki yeni bir rapora göre Samsung asıl kamera yükseltmesini Galaxy Z Flip 6 modelinde gerçekleştirmeyi planlıyor.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen GalaxyClub’a göre Galaxy Z Flip 6 şu anda Samsung cephesinde test ediliyor ve prototiplerde 50 MP’lik bir ana kamera bulunuyor. Bu, Galaxy Z Flip 5’in 12 MP birinci kamerasına göre önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

Galaxy Z Flip 6’nın prototipi kod adı B6 (Galaxy Z Flip5 kod adı B5), Galaxy Z Fold6 kod adı ise Q6. Yeni 50MP kamera sensörü hakkında şu an için herhangi bir detay bulunmamakla birlikte, tahmin edecek olursak bu, Galaxy S23 ve Galaxy S23+’ ta kullanılan 50MP kameranın aynısı olabilir.

Galaxy Z Flip 6’nın gelişmiş bir ultra geniş kamera veya selfie kamerasına sahip olup olmayacağı ise henüz belli değil. Galaxy S23 serisinde yer alan 12 megapiksel çözünürlüğündeki ön kameranın bir sonraki katlanabilir telefonlara dahil edilmesi mantıklı bir yükseltme olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu