Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

MIUI 9 güncellemesi alacak cihazlar resmi olarak açıklandı

Xiaomi kullanıcılarının merakla beklediği MIUI 9 sürümü 26 Temmuz’da tanıtılacak. İlk olarak Xiaomi Mi 5X modelinde karşımıza çıkacak yeni MIUI sürümüne ilişkin üretici cephesinden nihayet resmi bir açıklama geldi. miui.com sitesinde 9 numaralı sürümün hangi tarihte başlayacağı ve güncellemenin hangi modelleri kapsayacağı açıklandı.

MIUI 9
MIUI 9

Daha önceki MIUI sürümlerinde olduğu gibi bir süre test aşaması sürdürülecek. Beta seviyesindeki yazılım sadece Çince ve İngilizce dillerini destekleyecek. Test sürecine dünyanın her noktasındaki kullanıcılar katılabilecek. Pek çok hata ve sorunun giderileceği test sürecinin ne kadar süreceği ise şu an bilinmiyor.

MIUI 9 güncellemesi alacak cihazlar

Xiaomi Mi 6, Mi 5s Plus, Mi 5s, Mi 5c, Mi 5, Mi 4S, Mi 4c, Mi 4, Mi 3, Mi 2/2S, Mi MIX, Mi Max 2, Mi Max, Mi Note 2, Mi Note/Pro, Mi Pad 2, Mi Pad 1, Redmi Note 4X (MediaTek), Redmi Note 4X (Snapdragon), Redmi Note 4, Redmi Note 3 (MediaTek), Redmi Note 3 (Snapdragon), Redmi Note 2, Redmi Note, Redmi Pro, Redmi 4X, Redmi 4A, Redmi 4, Redmi 4 Prime, Redmi 3S/Prime, Redmi 3, Redmi 2A, Redmi 2/Prime, Redmi 1S ve Redmi 1 modelleri.

MIUI 9 beta güncellemesi yeni sürümün tanıtılmasının ardından ilk olarak Mi 6, Redmi Note 4 Qualcomm / Redmi Note 4X modelleri için başlatılacak.

 

Xiaomi Mi 5X iyi başladı! İşte telefonun resmi görüntüleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu