Akıllı TelefonGenelMobirollerrealme

realme GT Neo2 İsteyene MediaTek İsteyene Snapdragon Çipsetli Olacak

Piyasaya sürülmesine çok az kalan ve heyecanla beklenen realme GT Neo2, yeni işlemci opsiyonları ile ortaya çıktı. İşte detaylar.

Çin merkezli teknoloji devi, 22 Eylül’de Çin’de realme GT Neo2 cihazını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Lansmanından önce, yeni cihazın Snapdragon yonga setine sahip olacağını öğrenmiştik. Ancak ünlü muhbir DigitalChatStation’a göre bu cihazın ayrıca Dimensity yonga setli modeli de çıkacak ve opsiyon olarak tüketicilere sunulacak.

İddiaya göre realme GT Neo2, Snapdragon 870 destekli model dışında başka bir versiyona sahip olacak. Telefon ayrıca küçük dahili değişiklerle Dimensity 1200 AI yonga setli modeline de sahip olacak.

Realme GT Neo 2

Ekrandan başlayarak Dimensity modeli, Snapdragon modelindeki 6.62 inç ekran yerine daha küçük 6.43 inç AMOLED panele sahip olacak. Telefon aynı 120Hz yenileme hızına ve Full-HD+ çözünürlüğe sahip olacak. Daha hızlı 65W hızlı şarj desteği ile 4.500mAh pil kapasitesi ile kutudan çıkacak.

Teknik özelliklerin geri kalanı Snapdragon modeliyle aynı kalacak gibi görünüyor. 64MP üçlü kamera sistemine ve 16MP selfie sensörüne sahip olacak. Telefonun, ekran altında ek güvenlik sunan bir parmak izi tarayıcıya sahip olduğu söyleniyor. Cihaz kutudan Realme UI ve Android 11 ile çıkacak.

Muhbir ayrıca yaklaşan akıllı telefonun boyutlarını ve fiyat aralığını da paylaştı. Telefon 8.4 mm kalınlığında ve 186 gram ağırlığında olacağını söyledi. realme GT Neo 2 Dimensity modelinin Çin’de yaklaşık 310 dolar fiyat aralığında olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu