Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftMobirollerTeknoloji

Microsoft Surface Duo 2 Kameralara Yakalandı

Microsoft’un yeni telefonu Microsoft Surface Duo 2 kameralara yakalandı. Üçlü kamera kurulumu ile bu sefer iddialı olacaklar.

Steve Ballmer döneminde firma tarihinin en büyük hatasını yaparak Nokia’yı satın alan Microsoft, bu hatasına bir hata daha eklemiş ve yoluna Windows Mobile ile devam etmişti. Windows Mobile’ın ilgi görmemesi ve uygulama yoksunluğu çekmesinden sonra yazılım devi telefon işinden çekilmişti. Ancak sürpriz bir şekilde firma karşımıza Surface Duo adını verdiği iki ekranlı telefonu ile çıkmıştı. Bugün ise Microsoft Surface Duo 2 hakkında çarpıcı bilgiler geldi.

Microsoft Surface Duo 2 üçlü kamera kurulumu ile geliyor

Görünüşe göre Microsoft’un telefon işinden komple çekilmeye niyeti yok. Android ile yoluna devam eden firma bu yıl içerisinde karşımıza Surface Duo 2 ile çıkacak gibi görünüyor. Kameralara yakalanan telefon üçlü kamera kurulumu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga setinden alacağı söylenen bu telefon yine ikili ekran tasarımını benimseyecek. Rakipleri ekranı katlarken, Microsoft yine yoluna iki farklı ekran ile devam edecek. Bu sefer telefonun çerçevelerinin küçülmesi ve daha fazla kullanılabilir alanın kullanıcılara sunulması bekleniyor. 1000 dolar bandında satılacak olan yeni modelin 2021’in son çeyreğinde tanıtılması ve 2022’nin ilk çeyreğinde ise satışa sunulması bekleniyor.

Android 12 işletim sistemi ile geleceğini düşündüğümüz bu model yine Microsoft’un uygulamalarını ön yüklü olarak barındıracak. İş alanında iyi bir yerlere gelmek isteyen Microsoft bu sefer başarılı olabilir. Samsung’un Galaxy Note 21 serisini atlaması Microsoft’un işine yarayabilir. Ancak Microsoft’un bu noktada büyük atılımlar yapması ve kalem desteği ile ofis uygulamalarını daha efektif bir şekilde kullanma imkanı sunması gerekiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu