Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Snapdragon 888 ve Snapdragon 778G İşlemcili Telefonlar Hazırlıyor


Güvenilir kaynaklardan gelen son bilgilere bakılırsa Xiaomi Snapdragon 888 ve Snapdragon 778G işlemcili telefon serileri hazırlıyor.

Xiaomi, ağustos ayında gerçekleştireceği etkinlikte adeta gövde gösterisi yapacak. Daha önce bazı haberlere konu olan on üç cihazın bir kısmı bu etkinlikte görücüye çıkacak. Xiaomi Mi Mix 4 ve Mi Note 11 serisinin ağustos ortasında resmiyet kazanacağına dair ciddi iddialar var. Şimdi güvenilir bir kaynağın aktardığı son gelişmelere bakalım. Xiaomi Snapdragon 888 ve Snadpragon 778G işlemcilerinden güç alan iki telefon hazırlıyor.

Snapdragon 888 işlemcili telefonun Mi 11T ya da Mi Mix 4 serisinin bir parçası olabileceği yönünde bilgiler geliyor. Burada Mi Mix 4 serisi ibaresi dikkatlerden kaçmayacaktır. Xiaomi, Mi Mix 4 serisi altında donanım farklılıkları içeren iki ya da daha fazla telefonla bir sürpriz yapabilir. Kaynağa göre sözü edilen bu telefonda 120Hz tarama hızında çalışan Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak.

Xiaomi Mi Note 11

Aynı kaynak ayrıca Xiaomi’nin Qualcomm Snapdragon 778G işlemcili “Lisa” kod adında bir telefon hazırlığında olduğu bilgisini veriyor. 20:9 en boy oranına sahip 90Hz tarama hızında bir ekranın eşlik edeceği telefonun Mi C11 (Mi Note 11) serisine ait olabileceği belirtiliyor.

Telefonda üçlü kamera paketi yer alacak. Ana kamerada Samsung’un 64 megapiksel çözünürlüklü GW3 sensörünü göreceğiz. Buna ultra geniş açılı ve etkili zoom yapacak bir telefoto kamera eşlik edecek. Kamera sistemi, 8K video kaydının yanı sıra 960 FPS ağır çekim video kaydını da destekleyecek.

Xiaomi’nin ağustos ayı etkinliği yaklaştıkça sözünü ettiğimiz telefonlara dair daha net bilgiler açığa çıkacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu