Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusTeknoloji

OnePlus 6T en pahalı OnePlus telefonu olacak!

Amiral gemisi katili marka OnePlus yeni telefonu OnePlus 6T ile karşımıza çıkmaya hazırlanırken telefonun fiyatı ile ilgili de bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Bildiğiniz üzere OnePlus ilk kez telefonunda ekrandan parmak izi okuma sensörü kullanacak ve bu sensörün mevcut sensörlerden çok daha hızlı tepkime süresi olduğu belirtiliyor. OnePlus yeni telefonu 6T tanıtımını 30 Ekim tarihinde Hindistan ve New York‘ta yapacağı paralel lansmanlar ile tanıtacak. Peki telefonun fiyatı ne olacak?

OnePlus 6T

OnePlus 6T fiyat belli oldu!

Bildiğini üzere OnePlus 6 128GB Hafıza 6GB RAM’li model halen 516 dolardan Çin’de satılıyor. 128GB Hafıza ve 8GB RAM gücüne sahip olacak 6T ise 557 dolardan, 256GB Hafıza 8GB RAM gücüne sahip model ise 611 dolardan satışa sunulacak.

OnePlus 6T
OnePlus 6T

Bu fiyatlar takdir edeceğiniz üzere şimdilik birer tahmin ve duyumdan ibaret ama belendiği gibi 800 dolarları görmeyeceğimizi düşünüyoruz. OnePlus, büyük abisi Oppo gibi bir fiyatlandırma ile pazara girmeye çalışırsa zaten satış yapamayacaktır diye düşünüyoruz. Bakalım OnePlus bize yeni telefonu ile ne sunacak?

Huawei Mate 20 Pro Türkiye fiyatı ne olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu