Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriHonor

Honor X Serisi Yenileniyor

Honor X serisi yenileniyor. En tepede orta segmente hitap eden seri için biraz daha düşük modeller yolda bulunuyor.

Honor X serisi yeni modellerle yenileniyor. Ülkemizde de satılan X serisinin daha düşük modellerini görebiliriz. Honor’un iki yeni akıllı telefon üzerinde çalıştığı bildiriliyor: Honor X7b ve X8b. Bu akıllı telefonlar TDRA sertifikasyon web sitesinde görüldü ve bu da yakında piyasaya sürülebileceklerini gösteriyor.

TDRA sertifikası, elektronik cihazların BAE’de satılmadan veya dağıtılmadan önce uyması gereken bir gereklilik. Honor X7b ve X8b’nin TDRA tarafından sertifikalandırılmış olması, bunların yakında BAE’de piyasaya sürülebileceğini gösteriyor. Umarız serinin iki yeni modeli de Türkiye pazarında satışa sunulur.

Honor X serisi üyelerinden olan Honor X7b ve X8b hakkında pek bir şey bilinmiyor ancak orta sınıf akıllı telefonlar olmaları bekleniyor.

İlgili bir haberde, Honor X9b akıllı telefonu Hindistan’ın BIS sertifikasyon web sitesinde görüldü ve bu da yakında Hindistan’da potansiyel bir lansmana işaret ediyor. Honor X9b, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,78 inç genişliğinde AMOLED ekrana sahip.

Honor X9b’nin kaputunun altında, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla birlikte Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 işlemci bulunuyor. Fotoğraf meraklıları için akıllı telefonun arka tarafında 108 MP birincil sensör, 5 MP ultra geniş açılı lens ve 2 MP makro lensten oluşan üçlü kamera kurulumu bulunuyor.

Honor X9b‘nin ön tarafında 16 MP’lik bir selfie kamerası bulunuyor. Akıllı telefon, kutudan Android 13 tabanlı MagicOS 7.2 ile çıkıyor. 35W hızlı şarj desteğine sahip 5.800 mAh pile sahip.

Honor 100 Tanıtıldı! Bu Fiyata Dünyada İlk

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu