Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note 8 satışları çok iyi başladı

Samsung Galaxy Note 8 satışları çok ama çok iyi başladı. Bir süredir dünya genelinde ön sipariş almaya başlayan telefon perşembe günü Güney Kore’de listelendi. Kore Herald sitesine göre telefon anavatanında bir gün içerisinde 400 bin adet ön sipariş almayı başardı. Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri iki gün içerisinde 550 bin adet sipariş almıştı. Galaxy Note 7 ise geçen yıl on üç günlük sürede 380 bin adet sipariş almayı başarmıştı.

Galaxy Note 8 satışları rekor kırdı

Note serisinde geçen yıl yaşanan talihsizlik ve Galaxy Note 8’in Samsung’un bugüne kadarki en pahalı telefonu olmasına rağmen sadece Güney Kore’de elde edilen satış rakamının etkileyici olduğunu söylemeliyiz. Galaxy Note 8 için ön sipariş süreci ülkede 14 Eylül’de sona erecek. Söz konusu tarihe kadar ön siparişlerin 1 milyon adete ulaşması bekleniyor.

Galaxy Note 8 satışları
Galaxy Note 8 satışları

Ön sipariş sürecinde kullanıcıların %65’lik dilimi tercihlerini 64 GB’lık modelden yana kullanılıyor. Şu ana kadar en çok tercih edilen renk seçeneği derin deniz mavisi oldu.

Galaxy Note 8, 25 Eylül’den itibaren ülkemizde kullanıcılarla buluşacak. 4.999 lira fiyat belirlenen telefon için dilerseniz şimdiden ön sipariş verebilirsiniz. Telefonu ön siparişte satın alan kullanıcılar SamsungWA’dan 500 TL hediye çeki kazanırken, S-World üyeleri ise Gear S3 Frontier akıllı saate sahip olacak.

Galaxy S8 Android Oreo güncellemesi geliyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu