Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 10 ön sipariş hediyesi belli oldu! Hayal kırıklığı içerir

Bugün ortaya çıkan belgelere göre Galaxy Note 10 ön sipariş süreci için hediyeler de belli oldu. Peki merakla beklenen o hediye olacak mı?

Samsung 7 Ağustos tarihinde yeni nesil Galaxy Note 10 ailesini görücüye çıkartmaya hazırlanıyor. Telefon bize ne sunacak ya da ne sunmayacak bu konuda tüm detayları sizlere aktardık. Bugün ortaya çıkan belgeler Galaxy Note 10 ön sipariş süreci ile ilgili bilgileri de gözler önüne serdi. Bildiğiniz üzere Samsung yapacağı lansmanda Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus tanıtımı yapacak. Bununla birlikte üretici Snapdragon 855+ güncellemesi ve 5G destekli bir Galaxy Note 10 5G de tanıtacak gibi görünüyor. Bu lansmanda Galaxy Watch 2‘nin gelmesi de bekleniyor ve bu akıllı saatin de ön sipariş sürecinde hediye edilmesi bekleniyordu; ama öyle olmayacak.

Zira bugün Filipinler’de ortaya çıkan belgelere göre Samsung, Galaxy Note 10 alan kullanıcılarına 3 farklı seçenek sunacak. Bu seçeneklerde hediye çeki, hediye çeki + kablosuz şarj aparatı ve hızlı şarj adaptörü olacak gibi görünüyor. Yani beklendiği gibi Samsung yeni nesil akıllı saatini kullanıcılara hediye etmeyecek.

Güney Koreli üreticinin bir süredir ön sipariş tarafında özellikle ülkemizde oldukça agresif bir satış politikası var. Hatırlarsanız alt segment Galaxy M20’de bile Samsung DigiTürk ile bir anlaşamaya imza atarak kullanıcılarına maç izlemek için DigiTürk Play hediye etmişti. Bakalım Samsung bu sefer ne hediye edecek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu