Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto G20: Bütçe Yakmaz Zorda Bırakmaz!

Motorola’nın hâlâ düşük bütçeli telefonlarının az olduğunu mu düşünüyorsunuz? Moto G20 sizi tekrar düşünmeye sevk edebilir!

Motorola dediğimiz zaman aklımıza hep bütçe dostu ve bir o kadar da fiyat performans telefonları geliyor. Buna rağmen özelliklerine baktığımız zaman rakiplerinin ürettiği telefonlardan pek de bir eksik yanları kalmıyor. Yine öyle bir cihazla karşı karşıyayız! Moto G20 ile birlikte şirket Xiaomi ve Vivo gibi rakiplerine meydan okumak istiyor. Gelin hep birlikte cihazı inceleyelim!

Motorola Moto G20 Fiyat Performans Telefonunu Tanıtmaya Hazırlanıyor!

Bahsettiğimiz cihaz genel olarak bakıldığı zaman özellikleri ile beklentileri karşılıyor ancak üzerine çıkmayı pek de başaramıyor gibi görünebilir. Bu sizi aldatmasın! Henüz bilmediğiniz bir durum var. Bu cihaz belki tasarım olarak zayıf olabilir. Kağıt üzerinde de nispeten güçsüz kalabilir ancak elimize yeni geçen bir bilgi var. Motorola’nın yeni telefonu 90Hz tazeleme oranına sahip 6,5 inç ekranla geliyor! Bu ekran 1600×720 çözünürlüğüne sahip.

Moto G20 Tasarım

Özellikle Hindistan pazarına baktığımızda bu özellikler yeni değil gibi gözüküyor ancak aslında böylesi daha avantajlı. Örnekle açıklamak gerekirse Moto G30 bu ekran özelliğine zaten sahip. Hatta her iki cihaz da 64MP ana kameraya, 5,000mAh bataryaya ve 4GB RAM ile birlikte 64GB depolama alanına sahip. Durum buyken fiyatın daha da ucuzlaması ve bu özelliklere daha da düşük bütçeli bir cihazda rastlamak oldukça sevindirici.

Saydıklarımızın yanı sıra bu modelin aynı zamanda 3.5mm jak girişinin ve güç tuşuna entegre bir parmak izi okuyucusunun olduğunu da söylemeliyiz. Cihazın kullanacağı işlemci henüz bilmese de Snapdragon 662 ile rekabet edebilecek bir işlemci kullanılacağı tahmin ediliyor. Fiyatının ise 130$ civarlarında olması bekleniyor. Bakalım Motorola bu model ile kullanıcılarını memnun edebilecek mi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu