Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMediaTekMobirollerTeknoloji

Huawei MediaTek ile evlilik yaptı! Flaş, Flaş, Flaş, Şok, Şok, Şok!!!

Huawei MediaTek ile yola devam edeceğini resmen açıkladı. Kirin yonga seti tarih mi oluyor? Bundan sonra neler olacak? İşte detaylar ve flaş açıklamalar…

Huawei zor günlerden geçiyor ve önümüzdeki süreçte bu daha da zorlanacak gibi görünüyor. Zira Amerika baskısı Huawei‘nin bırakın yeni ürünlerini yapabilmesine mevcut ürünlerine bakım bile yapması ile ilgili sorunlar doğuracak gibi görünüyor. Bugün Huawei‘nin alt markası Honor yeni nesil Honor 10X modeli ile karşımıza çıktı ve telefonun resmi tanıtımını gerçekleştirdi. Bu tanıtım sırasında Huawei MediaTek yonga setlerine geçiş yapacağını da resmi bir şekilde açıkladı.

Honor Başkanı Zhao Ming ile bugün lansman sonrasında basın mensupları bir araya geldi ve şirketin geleceği ile ilgili sorulara cevap verdi. Bir süre önce TSMC, Kirin yonga setlerini artı üretmeyeceğini açıklamıştı ve bugün yapılan açıklama ile birlikte Huawei resmen MediaTek yonga setlerini sonraki telefonlarında kullanacağını duyurdu.

Zhao Ming, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Ortadaki durum belli ve Honor markası olarak MediaTek yonga setlerine geçiş yapacağımız da doğru. Bir sonraki telefonlarımızda 5G destekli yeni nesil MediaTek yonga setlerini telefonlarımızda görebileceksiniz.

Bu oldukça önemli bir açıklama zira Honor markasının MediaTek ile çalışması Huawei markasının da MediaTek ile çalışması anlamına geliyor. Kirin 1000 yonga seti Huawei Mate 40 serisinde olacak mı? Bu konuda da bir bilgi bulunmuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu