Akıllı TelefonAndroidGenelRedmiXiaomi

Redmi K60 Serisi Beklenenden Önce Tanıtılacak

Redmi K60 serisi yeni bir rapora göre ocak ayının ilk yarısında tanıtılacak. Seride üç model yer alacak. Önemli değişiklikler bekleniyor.

Xiaomi 13 serisinin 8 Aralık tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Şirket cephesinde gözler bu defa alt marka Redmi’de olacak. Redmi’nin K60 serisini hazırladığı yönünde bir süreden beridir gelişmeler yaşanmakta. Geçtiğimiz gün telefon üretim hattında görüntülenirken, güvenilir bir kaynak seriye dair daha fazla bilgi sızdırdı. Redmi K60 serisi üç modelden oluşacak. Sevindirici olan gelişme seri beklenenden önce tanıtılacak.

Redmi K60 Serisi Ocak Ayında Tanıtılacak

Redmi K60 serisi bu yıl mart ayında tanıtıldı. Söz konusu K60 serisi olduğunda ise şirket meraklı kullanıcıları mart ayına kadar bekletmeyecek. IMEI veritabanı ve MIUI kodlarına yansıyan bilgilere bakılırsa telefon serisi ocak ayının ilk yarısında tanıtılacak.

Marka sadece K60’ı hazırlamıyor. Redmi K60E ve Redmi K60 Pro serideki diğer iki model olacak. Her iki telefon için Android 13 tabanlı MIUI 14 ROM’lar hazırlanıyor. İlk etapta Çin pazarına yönelik olacak telefonların küresel çapta POCO markası altında satışa sunulması bekleniyor. Redmi K60 ülkemize muhtemelen POCO F5 İsmiyle gelecek.

Öte yandan ortalıkta Redmi K60 olduğu iddia edilen bir görsel dolaşmakta. Eğer sızıntı doğru ise K60 serisine geçişte özellikle kamera biriminde radikla bir değişim olacak. Bizce seride bu yönde bir değişim artık yaşanmalı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu