Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknoloji

POCO X3 NFC Android 11 Güncellemesi İle Sevindirdi! Sana MIUI 12 Çok Yakışıyor!

Oyuncu telefonu olarak piyasaya sürülen POCO X3 NFC Android 11 tabanlı güncellemesi MIUI 12’yi almaya başladı. Kullanıcıların yüzü güldü.

Akıllı telefon pazarındaki hareketlilik her geçen gün artmaya devam ederken birbirinden farklı akıllı telefon modelleri de piyasaya çıkmaya devam ediyor. Diğer bir yandan da akıllı telefon üreticileri telefon modelleri için güncellemeler yayınlıyor. Samsung, Xiaomi, realme ve Vivo gibi pek çok telefon üreticisi yayınladıkları güncellemeler ile kullanıcılarına yepyeni özellikler sunmaya devam ederken POCO markasının da boş durmadığı ortaya çıktı. Bu sabah saatlerin de POCO X3 NFC akıllı telefon modeli için Android 11 tabanlı MIUI 12 güncellemesi yayınlandı.

Yere çakılan fiyat etiketi ile sık sık satışlarını artırmayı başaran telefon modeli, aldığı güncellemeler ile de adından söz ettiriyor. Ülkemizde de satışlarına hızla devam eden telefon modeli, 128GB depolama alanı ile ortalama olarak 3.500 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. Başarılı telefon modeli bugün aldığı güncelleme ile yüzleri güldürdü.

"<yoastmark

POCO X3 NFC MIUI 12 Güncellemesi Aldı

Avrupa’daki kullanıcıların beğenisine sunulan Android 11 tabanlı MIUI 12 güncellemesi şuan da indirilebilir durumda yer alıyor. MIUI 12.0.6.4 RJGEUXM sürüm numarası ile yayınlanan güncellemenin dosya boyutu kullanıcılar ile paylaşılmazken güncellemenin pek çok güvenlik sorununu çözüme kavuşturduğu ifade ediliyor. Sistem performansını da önemli ölçüde iyileştiren güncelleme herhangi bir yeni özelliği kullanıcılara sunmuyor. Güncelleme bu sabah saatlerinde Avrupa’daki kullanıcılara sunuldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu