AppleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Değiştirilebilir Manyetik Uçlu Apple Pencil 3 Çok Yakında Geliyor

Ortaya çıkan son raporlara göre Apple değiştirilebilir manyetik uçlara sahip Pencil 3 kalemini çok yakında piyasaya sürebilir.

Yeni bir rapora göre Apple, Pencil 3 modelini bu ay sonuna kadar piyasaya sürebilir. Önceki sızıntılarda Apple’ın önümüzdeki iki ay içerisinde birden fazla ürünü piyasaya sürebileceği yönündeydi. Geçtiğimiz günlerde M3 çipe sahip Macbook Air‘i tanıtmıştı. Önceki nesle göre %20 civarı performans artışına ve arttırılmış Neural Engine çekirdekleri ile yapay zeka iş yüklerinde daha iyi sonuçlara sahip. Şimdi ise Cupertino merkezli şirket, yeni nesil Pencil 3 modelini değiştirilebilir uçlar ve Find My uygulaması gibi yeni özelliklerle piyasaya sürmek istiyor.

Apple Pencil 3, Bu Ayın Sonuna Kadar Tanıtılabilir

Weibo’da Instant Digital isimli kullanıcının aktardıklarına göre Pencil 3, mart yani bu ay içerisinde tanıtılacak. Bu iddia aynı zamanda Bloomberg’den Mark Gurman’ın mart ve nisan aylarında Apple’ın birden fazla ürün tanıtacağını söylediği raporuyla örtüşüyor.

Apple en son akıllı kalemini 2. nesil olarak 2018 yılında tanıtmıştı. Geçtiğimiz yıl uygun bir kalem tanıtıldı fakat bu Pencil 2 modelinin yeni versiyonu olarak geçmiyordu. Daha kısa bir gövdeye ve daha parlak bir yüzeye sahip olabileceği belirtilen Pencil 3’ün farklı tarzlarda çizim yapabilmenizi sağlayan değiştirilebilir manyetik uçları bulunacak. Ayrıca 9toMac tarafından hazırlanan bir rapora göre, cihazın kaybolması ve yanlış yere konması durumunda kullanıcıların cihazı bulmasını sağlayacağı Find My uygulama desteği ile gelecek. Bunların yanında USB Type-C bağlantı noktasının da olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu