Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Sony Xperia XZ4 tasarımı etkileyici! İşte 10. yıla özel Sony Xperia

Sony cephesinde  bazı ülkelerde operasyon durdurma ve işçi çıkarmalar devam ederken, bir yanda da gelecek yılın ürün yol haritasında yer alacak Xperia telefonlar hazırlanıyor. Malumunuz Sony, 2019 yılında Xperia serisinin onuncu yılını kutlamaya hazırlanıyor. Birçok üretici gibi Sony de özel bir modelle bunu kutlamak isteyecektir. Sony Xperia XZ4 son sızıntılarda bir kez daha kendisini gösterdi. Yeni görüntüler Sony’nin tasarım tarafında epey mesafe aldığını gösteriyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Sony Xperia XZ4
Sony Xperia XZ4

Xperia XZ4 son dönem telefonlardaki yer alan 18:9 ya da 19:9 ekranların aksine 21:9 formatında bir ekran kullanacak. Bu da telefonu daha uzun hale getiriyor. Alt ve üst çerçeveler önemli ölçüde azaltılmış görünüyor. Ancak son dönemde tamamen çerçevesiz telefonların tanıtıldığını hatırlatalım.

Telefonun arka tarafında çözünürlük değerleri henüz bilinmeyen dikey üçlü kamera kullanılıyor. Burada dikkat çeken bir diğer önemli detay ışık şeritleri. Eğer görüntüler sahte değilse Sony’nin bu yapı ile fark oluşturacağını söyleyebiliriz.

Sony Xperia XZ4 özellikleri

Şubat sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak telefonda 6.5 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlüklü AMOLED ekran, Snapdragon 855 işlemci, 6GB / 8GB RAM, 64GB / 128GB / 256GB depolama, Android 9 Pie ve 4.000 mAh büyüklüğünde pil öne çıkan özellikler olacak.

 

Türk Telekom kotasız internet fiyatları sitesinden kaldırdı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu