Akıllı TelefonAndroidGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Mi Band 5 tanıtım tarihi nihayet belli oldu! Ama tasarım bekleyenleri biraz üzecek gibi

Xiaomi’nin bu yıl tonlarca sızıntıya maruz kalan Mi Band 5 akıllı bilekliğinin tanıtım tarihi nihayet belli oldu. Bu tasarım olmamalıydı Xiaomi

Giyilebilir teknolojinin önde gelen şirketlerinden biri olan Xiaomi’nin  yeni akıllı bilekliği Mi Band 5’in tanıtım tarihi nihayet belli oldu. Son raporlara göre Çinli üretici, yeni smart bandını resmi olarak 11 Haziran tarihinde tanıtacak.  Mi Band 5 elbette yeni özelliklerle gelecek, ancak tasarım olarak bizleri biraz üzecek gibi.

Yukarıda da gördüğünüz gibi Xiaomi, Mi Band 5‘te de diğer akıllı bilekliklerle aynı şarj standına yer verecek. Ayrıca tasarımında Mi Band 4 ile tıpa tıp aynı olacağı iddia ediliyor. Buna ek olarak, , Band 5, adet döngüsünü, kadınların yumurtlama döngüsü ve hatta çok üst düzey giyilebilir ürünlerde olan kandaki oksijeni ölçme gibi muhteşem özelliklere de sahip olacak.

Mi Band 5 beklenen özellikler:

  • Adet döngüsü takibi
  • SpO2, kan oksijen seviyesi ölçümü
  • Alexa entegrasyonu
  • Metrolojiye göre spor önerileri
  • Stres seviyesi ölçümü
  • Ve son olarak, Mi Band 4’in diğer özellikleri

Mi Band 5 için hala somut bir değere sahip değiliz. Ancak geçmişten bugüne tüm iddiaları göz önünde bulunduracak olursak, bu bileklik,  40 € civarında bir başlangıç fiyatı ile karşımıza çıkacak. Ayrıca cihazın, tanıtımdan hemen sonra, Resmi Xiaomi mağazasında satışa sunulması bekleniyor.

Mi Band 5‘in ülkemizde ne zaman satışa çıkacağına dair henüz net bir bilgi yok. Ancak bizim tahminlerimize göre cihaz, tanıtımdan bir ay sonra ülkemize gelecektir diye düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu