Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy J7 2017 Çin Pazarı için Bambaşka!

Akıllı telefon pazarının en büyük oyuncusu Samsung, orta segment pazarındaki rakipsizliğini sürdürürken yeni nesil ürünleri ile de kullanıcılarına farklı alternatifler sunmaya devam ediyor. Galaxy A ve Galaxy J serisi telefonlar ile büyük başarı yakalayan Samsung Galaxy A serisini 2017 modellerine güncelleyerek bambaşka bir kullanıcı deneyimi yaşanmasını sağladı. Merakla beklenen Galaxy J 2017 serisi ise 2017’nin ikinci yarısına başlamamıza rağmen halen pazara sunulabilmiş değildi. Bugün ise Samsung Galaxy J 2017 serisi telefonlar ile resmi olarak global pazarda satışa sunuldu ama Samsung Galaxy J7 2017 Çin versiyonu için farklı bir plan yapılıyor.

Galaxy J7 2017 Çin
Galaxy J7 2017 Çin

Galaxy J7 2017 Çin Versiyonu Başarılı Olabilir mi?

Ortaya çıkan görüntülere göre Samsung, Galaxy Note 8 öncesinde çift lens kamera le bizleri yani Çinli tüketicileri tanıştıracak. Galaxy J 2017’nin çift lens teknolojisine sahip olması aslında beklenen bir durumdu. Zira Çinli üreticilerin çift lens teknolojisine sahip telefonları hem Çin’de hem Hindistan’da hem de global pazarda ciddi anlamda rağbet görmeye başladı. Samsung’un Çin pazarında Galaxy J7 2017 ile başarılı olması ise neredeyse imkansız bir durum.

355 dolara satılacak olan bu telefonun karşısında Honor 9 ve Xioami Mi6 gibi rakipleri varken ve bu telefonlar performans rekorları kırarken Çinli tüketicilerin Samsung’un orta / alt segment telefonları tercih edeceğini kesinlikle düşünmüyoruz.

Editörün Notu: Buradan DJ Koh’a bir mesajımız var; Tansu Yeğen’i, Çin’e CEO’luk yapmaya yollayın…

Samsung’un çift lens teknolojisine geçiş yapmasını heyecanla bekliyorduk ve Galaxy J 2017 serisi ile bu beklenti karşılandı. Bakalım Samsung sadece%3’lük bir pazar payına sahip olduğu Çin pazarında başarılı olabilecek mi?

Galaxy J7 2017 satışa sunuldu! İşte telefonun fiyatı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu