Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto S30 Pro Kışkırtıcı Bir Tasarıma Sahip Olacak

Mobil pazarın önemli isimlerinden Motorola, Moto S30 Pro akıllı telefonuyla karşımızda. Telefonun tasarımı iddialı gözüküyor. İşte detaylar.

Akıllı telefon dünyasında büyük ataklara geçen Motorola, yeni amiral gemisi akıllı telefonlarıyla  sık sık karşımıza çıkıyor. Şirketin bu yeni akıllı telefonlarından olan Moto S30 Pro, tasarımıyla sızdırılarak nasıl bir görünüme sahip olacağını aktardı. Gelin yaklaşan telefonun tasarımına göz atalım.

Moto S30 Pro Etkileyici Bir Telefon Olacak

Akıllı telefonun sızdırılan basın görsellerine göz attığımızda iki renk seçeneği görüyoruz. Bunların mavi ve siyah renkler olduğunu fark ediyoruz. Delikli kamera taşıyan akıllı telefon, kavisli kenarlara sahip. Metalik bir görünüme sahip olan akıllı telefon, amiral gemisi düzeyde bir kamera paneline sahip. Üç adet lens görmek mümkün. Mavi renk seçenekli S30 Pro’nun deri görünüme sahip olacağı da gözüküyor.

Moto S30 Pro

Akıllı telefonun özelliklerine göz atarsak karşımıza 6.55 inç büyüklüğünde OLED panel çıkıyor. Güvenlik için altında parmak izi okuyucu taşıyan ekran, 144Hz yenileme hızı sunacak.

Üst düzey akıllı telefonun Qualcomm’un Snapdragon 888+ yonga setinden güç alacağı aktarıldı. Akıllı telefonda 50 Megapiksel birincil kamera yer alacak. Bu kameraya OIS desteği de getirilecek. 68W hızlı şarj destekli 4.270 mAh kapasiteli pil de görevde olacak.

Akıllı telefon 11 Ağustos tarihinde Moto Razr 2022 ve X30 Pro modelleriyle birlikte tanıtılacak. Yeni detaylar için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu