AndroidGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Bunu da Yaptı! 4K UHD!


Akıllı telefon piyasasını alt üst etmeye devam eden Xiaomi şimdi de televizyon piyasasına el attı. Xiaomi Mi TV Q1 75 ultra HD olarak karşımıza çıkacak.

Yepyeni teknolojik gelişmeler ile sık sık gündeme gelen Xiaomi bugün de haberlerimizde kendine yer buldu. Her geçen gün adından biraz daha söz ettiren Çinli teknoloji şirketi akıllı telefon piyasasını kasıp kavurduktan sonra diğer alanlarda da varlığını göstermeye başladı. Başarılı üretici şimdi de Xiaomi Mi TV Q1 75 ile kullanıcılarına ultra HD görüntü kalitesi sunacak.

Eski ve yeni ürünlerine sık sık güncellemeler getiren ve yenilikleri kullanıcılarına sunan Çinli şirket yepyeni alanlarda da karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son olarak geliştirdiği yeni bir televizyon modeli ile haberlerimize konu olan isim, diğer televizyon modellerinin aksine daha kusursuz ve daha geniş özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

"<yoastmark

Xiaomi Mi TV Q1 75 Özellikleri

120Hz yenileme hızı ile kullanıcılarına kusursuz bir kullanım imkanı verecek olan televizyon 75 inçlik bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın QLED paneli olurken HDR desteği de klasik bir özellik olarak karşımıza çıkacak. Dinamik karartmalar sayesinde aksiyon sahnelerini eşsiz bir yapıda karşımıza çıkaracak olan ürün 4K ultra HD olacak. Çok ince çerçevelere sahip olacağı bilinen televizyon, metal bir sehpa eşliğinde satışlara açılacak.

Televizyonun arka panelinde 30W stereo hoparlörler yer alırken kullanıcılara Dolby Audio ve DTS-HD desteği sunulacak. İki USB bağlantı noktasına sahip olan ürün de Android işletim sistemi yer alacak. Böylelikle Netflix, YouTube ve daha pek çok uygulama otomatik yüklü olarak gelecek.

Yeni televizyon Mart 2021 itibari ile Avrupa’da piyasaya çıkacak. Ürünün fiyatı 1299 euro olacak. Televizyon sırayla Fransa, Almanya, İtalya, Polonya ve İspanya’da piyasaya sürülecek. Diğer ülkelere daha sonra gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu