Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Buds 3T Pro Özellikleri Cezbediyor! İşte Sektörün Yeni Kralı

Şirketin bugün tanıtılacak olan kablosuz kulaklık modeli Xiaomi Buds 3T Pro için yeni detaylar ortaya çıktı. İşte kulaklığın özellikleri.

Şirketin küresel etkinliğinde tanıtılacak olan Xiaomi Buds 3T Pro kablosuz kulaklık modeli sektöre yenilik getirmeye hazırlanıyor. Kablosuz kulaklığın yanı sıra Xiaomi Watch S1 Active ve Xiaomi 12 serileri de tanıtılacak. Gelin kablosuz kulaklığın özelliklerine bir göz atalım.

Xioami Buds 3T Pro Özellikleri

Kulakiçi tasarımla gelecek olan Buds 3T Pro, siyah ve beyaz renkleri ile tanıtılacak. 10 mm’lik çift sürücüleri ile donatılacak olan kablosuz kulaklık 40 dB’ye kadar Aktif Gürültü Önleme(ANC) teknolojisini taşıyacak.

Kulaklıkların her birinde 38 mAh pil yer alıyor. Kutusu ise toplamda 380 mAh pil kapasitesi taşıyor. Şarj kutusu ile ANC açık olmadan yaklaşık 24 saat kullanım süresi bu seride sağlanacak. Önemli özellik olarak kulaklık kutusu kablolu şarjın yanı sıra kablosuz şarjı da destekleyecek.

Xiaomi Buds 3T Pro

Buds 3T Pro, en yeni Bluetooth 5.2 teknolojisi ile gelecek. Diğer özellikler arasında sesli asistan desteği, uzamsal ses, şeffaflık modu, oyun modu, LHDC 4.0 çözümleme ve IP55 su ve ter koruması yer alıyor.

Kablosuz kulaklığın tüm bu özellikleriyle 127 Euro düzeyinde bir fiyat etiketine sahip olacağı bilgilerde yer alıyor. TWS kulakiçi kulaklık modeli, paketinde şarj çantası, şarj kablosu ve üç çift kulak ucu kauçuğu taşıyacak. Kulaklık küresel olarak tanıtılacağı için ülkemize de giriş yapabilir. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu