Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy F serisi ile geliyor! J, C, K ve On serileri neden gitti?

Mobil pazarın merakla beklediği ama anladığımız kadarıyla Galaxy M serisinden pekte farklı olmayacak Samsung Galaxy F tanıtılıyor…

Akıllı telefon pazarının lider üreticisi Samsung, son dönemde özellikle ülkemiz pazarında tuhaf bir dönem geçiriyor. Bu tuhaflığa sonradan değiniriz ama Güney Koreli üretici kafa karışıklığı yaratmamak için bazı ürünler ile vedalaşmıştı. Bildiğiniz üzere Galaxy J, Galaxy E, Galaxy K, Galaxy C ve Galaxy On serilerini sonlandırılmıştı. Yerine Galaxy A serisi getirildi. Galaxy M serisi ise Hindistan pazarına özel olarak geliştirildi ve Galaxy C serisindeki hataya düşmek istemeyen üretici Galaxy M serisini globale sundu. Bir süredir Samsung Galaxy F serisi ile ilgili haberleri paylaşıyoruz. Görünen o ki; yarın itibariyle Galaxy F ailesi ile de tanışacağız.

Yeni telefon bize ne sunacak henüz netlik kazanmış bir durum yok ama bir video sızdı ve bunu da sizlerle paylaşmak istiyoruz. Anladığımız kadarıyla Samsung bu noktada gençleri hedef alan bir politika benimseyecek. Daha önceden Galaxy F41 modeline ait olduğu belirtilen bir Geekbench testinde telefonun Exynos 9611 yonga seti ve 6GB RAM kullandığını görmüştük. 64GB ve 128GB Hafıza seçeneklerine sahip olacak telefonda 3,5mm kulaklık girişi ve hafıza kartı girişi de bulunacak.

Görünen o ki; Samsung, Huawei’ye kaybettiği birincilik koltuğunu almak için yeni seriler ile karşımıza çıkıyor. Çıkıyor ama temel anlamda bu telefonun da Galaxy M serisinden bir farkı olmadığını görüyoruz. Bakalım Samsung Galaxy F ailesi ile başarılı olabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu