Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy A32 5G Samsung’un Destek Sayfasında! Lansmana Ramak Kaldı

Samsung’un aylardır tartışılan telefonu Galaxy A32 5G, çeşitli sertifikaların ardından şimdi de resmi destek sayfasında görünüyor.

Akıllı telefon pazarında hareketlilik son zamanlarda bir hayli arttı. Özellikle Xiaomi’nin Mi 11’i tanıtmasından sonra bu daha da canlandı diyebiliriz. Snapdragon 888 işlemci ile donatılan bu telefon, 2021’in ilk amiral gemisi oldu. Ardından da Vivo, X60 ve X60 Plus modellerinin tanıtımını gerçekleştirerek ikinciliği aldı. Şimdi ise gözler, merakla beklenen Galaxy S21 serisine çevrildi. Samsung, yeni nesil amiral gemilerini 14 Ocak tarihinde piyasaya sürecek. Ancak sadece amiral gemilerini tanıtmakla kalmayacak. Aynı zamanda orta ve giriş seviyesi telefonlarla da tanışma fırsatı bulacağız. Şimdi bunlardan biri olması beklenen Galaxy A32 5G, tanıtıma kısa bir süre kala resmi destek sayfasında görülüyor.

Galaxy A32 5G destek sayfasında

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan Galaxy A32 5G, SMA326B/DS model numarasıyla birlikte İrlanda ve İngiltere destek sayfalarında görüldü. Yabancı kaynaklar tarafından keşfedilen bu liste, yalnızca cihazların çift sim kartı destekleyeceğini ortaya koyuyor. Ancak bizim elimizdeki bilgiler, bu listede gözükmeyen çok fazla detayı en açıklığıyla gösteriyor.

A32-5G

Daha önce BIS ve Bluetooth SIG sertifikalarını alan A32 5G; 6.5 inçlik boyuta sahip Infinity-V ekran ile gelecek. Bunu yanı sıra cihazda Ultra ince çerçevelere yer verilecek. Teknik özelliklerden bahsedecek olursak Samsung’un orta segmente olacak olan bu modeli, gücünü MediaTek’in Dimensty 720 yonga setinden alacak. Ek olarak 4GB RAM ve 64GB bellek ile de desteklenecek. Ayrıca microSD kart ile, depolama alanını daha da fazla yükseltmeniz mümkün olacak.

Kutudan Android 11 tabanlı One UI arayüzü ile çıkacak olan A32 5G, kameralar konusunda da oldukça tatmin edici olacak. Gelen bilgilere göre Koreli üretici bu telefonda; 48 megapiksel ana, 8 megapiksel ultra geniş açılı  ve 5+5 megapikselden oluşan dörtlü kamera kurulumuna yer verecek. Selfie kamerası hakkında ise henüz net bir bilgi yok.

Şu ana kadar cihaz hakkında öne çıkan bilgiler bu kadar. Ancak raporlara göre Samsung, yalnızca A32 5G modelini tanıtmakla kalmayacak. Beraberinde bir de; Galaxy A52 ve Galaxy F62’nin de tanıtımını gerçekleştirecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu