AndroidGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme GT Neo 5 SE, Orta segmentin Baş Belası Olacak

realme GT Neo 5 SE modelinin temel özellikleri sızdırıldı. AnTuTu verilerine göre teleofn Snapdragon 7+ Gen 1’den güç alacak.

Realme geçtiğimiz günlerde 240 watt şarjla dünya rekoru kıran GT Neo 5 modelini duyurdu. Yeni bir rapora göre marka şimdi telefonun nispeten daha düşük özellik bir modelini hazırlıyor. Daha düşük dediğimize bakmayın, sızdırılan teknik detaylar, realme GT Neo 5 SE adlı telefonu orta üst segmentin en iddialılarından biri haline getiriyor.

GT Neo 5 SE modelini, 27 Şubat tarihinde başlayacak Mobil Dünya Kongresi 2023’te görebiliriz. Telefonun sızdırılan AnTuTu performans görüntüsüne göre işlemci biriminde Snapdragon 7+ Gen 1 olacak. İşlemci elde ettiği AnTuTu testinde 1 milyondan fazla puan alarak bazı amiral gemisi telefonları geride bırakıyor.

realme GT Neo 5 SE Muhtemel özellikleri

Telefonun diğer özelliklerinden söz etmek gerekirse,  Neo 5 SE‘de bir süre önce tanıtılan GT Neo 5’tekine benzer bir tasarım göreceğiz. Ekranın 1.5K çözünürlüğünde ve AMOLED tabanlı olması bekleniyor. Ön kamera ekran üzerinde merkezde olacak.

Telefonun arkasında 64 megapiksel çözünürlüğünde üçlü kamera düzeni göreceğiz. Fakat GT Neo’teki LED aydınlatma ve şeffaf kısım bu modelde kaldırılacak.

150 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonun ayrıca 290 $ seviyesinde fiyatlandırılacağı konuşuluyor.

Tüm teknik detaylar göz önüne alındığında Xiaomi 13 Lite’a çok ciddi bir rakip geliyor diyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu