Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch Series 7 Noktayı Koyacak

Apple’ın yeni nesil akıllı saati Apple Watch Series 7 hakkında heyecanlandıran iddialar ortaya çıktı. Bu saat noktayı koyacak gibi görünüyor.

Apple’ın, merakla beklenen yeni nesil akıllı saati bu yıl iPhone 13 ile birlikte tanıtılacak. Tasarımsal açıdan büyük değişime uğrayacak olan Apple Watch Series 7, iPhone 12 gibi köşeli tasarıma ve daha ince çerçevelere sahip olabilir. Tasarımın yanında Apple’ın yeni gözdesinde yer alacak olan özellikler sektörde yine bir ilke imza atılmasını sağlayacak.

Apple Watch Series 7 UWB ile geliyor

Yeni model önceki modellere göre biraz daha kalın olacak. Çünkü bu saatin ultra geniş bant teknolojisine sahip olacak ve Apple’ın Find My ağına bağlanmasına izin verdiği söyleniyor. UWB teknolojisine sahip olmak, WatchOS 8 ile gösterildiği gibi saatin otel odalarındaki kapı kilitlerini açmak için kullanılmasına da izin verecek.

Apple‘ın COVID-19 salgını sırasında önemli bir ölçüm haline gelen vücut ısısı sensörü gibi yeni sağlık izleme özelliklerini de saate eklemesi bekleniyor. Apple’ın üzerinde çalıştığı bir diğer sağlık özelliği ise kan şekeri ölçme olacak. Eğer her şey planlandığı gibi giderse Series 7 ile akıllı saat üzerinden kan şekerinizi ölçebileceksiniz.

Apple Watch Series 7

Apple ayrıca Garmin ve Casio ürünlerine rakip olacak bir Apple Watch ekstrem spor modeli üzerinde çalışıyor. Bu modelin dayanıklı ve sağlam bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Ancak bu yeni spor odaklı saatlerin 2022’de tanıtılacağı söyleniyor.

Akıllı saat konusunda yaptığı atılımlar ile sektörde lider olan hatta küresel çapta normal saat satışlarını bile geride bırakan Apple, bu yıl bombalarını patlatacak gibi görünüyor. COVID-19 dönemi olan 2020 yılında pek yenilik sunmayan Cupertinolu firma bu yıl sert atılımlar yapabilir. Umarız her şey planlandığı gibi gider ve sağlık odaklı özellikler akıllı saatin fiyatını artırmadan son kullanıcı ile buluşturulur.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu