AndroidGüncel Teknoloji HaberleriTabletXiaomi

Xiaomi Pad 6 Max 14 Beklenenden Çok Daha İyi Olacak

Xiaomi, yeni tabletine dair bilgiler aktarmayı sürdürüyor. Xiaomi Pad 6 Max 14, 10 mAh pile ve 8 adet hoparlöre sahip olacak.

Xiaomi Grubu Başkanı ve Redmi markasının Genel Müdürü Lu Weibing, Xiaomi’nin amiral gemisi tableti Pad 6 Max 14’ün ayrıntılarını açıkladı. Lu Weibing, sekiz hoparlörün çok yüksek ve yüksek kaliteli ses sağladığını, bu nedenle tablette film izlemek veya müzik dinlemenin mükemmel bir deneyim olduğunu söyledi. Xiaomi Pad 6 Max 14 hakkında daha fazlası da açıklandı. Tablet ayrıca 10.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak.

“Max” takısını alan tablet beklendiği gibi önceki Pro modele göre hem daha büyük ekran hem de daha büyük pil kapasitesine sahip olacak. Tabletin kısa süre önce yayınlanan bir görüntüsünde arka kısımda çift kamera ve derinlik algılama / 3D modelleme için bir ToF sensörünü onayladı. Ayrıca yüz haritalama ve gözleri algılayarak otomatik oynatmayı duraklatma özelliği için ön tarafta bir ToF sensörü sunulacak.

14 Ağustos tarihinde tanıtılacak tablete dair Xiaomi’nin açıklamaları sürecek. Tabletin işlemci birimi henüz açıklanmazken, daha önceki bir raporda Geekbench listesi bu işlemcinin Snapdragon 8+ Gen 1 olacağını onayladı. Yine buradaki verilere göre tablette 12 GB RAM yer alacak ve cihaz kutudan Android 13 sürümüyle çıkacak.

Xiaomi’nin 14 Ağustos tarihli etkinliğinde 14 inçlik tabletin yanında Xiaomi Mix Fold 3 katlanabilir telefon, Redmi K60 Ultra ve Xiaomi Band 8 Pro akıllı bileklik de tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu