Akıllı TelefonGenelGiyilebilir TeknolojiMobirollerNubia

Giyebilir akıllı telefon Nubia Alpha’nın fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı

Giyebilir akıllı telefon Nubia Alpha geçen yıl eylül ayında IFA 2018 etkinliğinde sahne aldı. Cihaz uzun bir aranın ardından satışa sunuluyor. Nubia bugün bu sıra dışı akıllı bilekliğin fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı. Giyilebilir telefon ilk etapta Çin’de satışa sunulacak. Global satış içinse herhangi bir tarih verilmedi.

Nubia Alpha fiyatı ve özellikleri

Çin’de gerçekleştirilen özel lansmanda sahne alan eSIM destekli giyilebilir akıllı telefon 3.499 Yuan ~ 520 $ fiyattan satışa sunulacak. 18 ayar altın kaplamalı versiyon ise 4.499 Yuan ~ 669 $’dan listelendi. 10 Nisan tarihinde satışa sunulacak cihazın sadece Bluetooth versiyonu da mevcut, ancak Nubia bu versiyonun fiyatına açıklık getirmedi.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Nubia Alpha, 10 Nisan tarihinde raflardaki yerini alacak. İlk gün satışlarına özel kullanıcılar akıllı bilekliğin yanında Nubia Pods kablosuz kulaklığa ücretsiz sahip olacak.

Cihazda 36:9 en boy oranına sahip 4 inç büyüklüğünde esnek OLED ekran yer alıyor. Nubia tarafından özel olarak geliştirilen AlphaOS işletim sistemiyle çalışan akıllı bileklikte ekrana dokunmadan bazı kontrolleri sağlayan AIM (Hava Etkileşim Mekaniği) işlevi bulunuyor.

500 mAh büyüklüğünde pil, f/2.2 diyafram açıklığına sahip 5 megapiksel kamera, Snapdragon Wear 2011 işlemci, 1GB RAM, 8GB dahili depolama, fitnes takibi, nabız ölçer ve uyku takibi cihazda öne çıkan diğer özellikler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu