Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemiPhoneMobiroller

En İyi Ekranlı Telefon DxOMark ile Ortaya Çıktı

Dünyanın en iyi ekranlı telefon modeli ödülü DxOMark tarafından iPhone 14 Pro Max’e verildi. Apple bu sefer yapmış gibi görünüyor.

Telefonların kameralarını inceleyip puanlayan DxOMark ekibi son zamanda ekran ve ses konusuna da el atmıştı. Bugün ise DxOMark dünyanın en iyi ekranlı telefon modelini ortaya çıkardı. Herkes merakla iPhone 14 Pro Max kamerasının DxOMark uzmanları tarafından test edilmesini bekliyor. Ancak şu ana kadar ekran ve ses test edildi. Ekran bölümünden bu telefon 149 puan alarak en iyisi olduğunu gösterdi.

Uzmanlar, telefonun sokakta kullanmanın rahatlığını (parlaklık 2000 cd / m2’ye ulaşıyor), HDR modunu ve oyunlarda veya video oynatırken neredeyse tamamen Hz düşüşlerinin yokluğunu çok takdir etti. Birkaç olumsuzluk yok değil. Örneğin, ekrana bir açıyla bakarsanız, renkler biraz yeşil, bu da ten tonlarının transferini kötüleştiriyor. Ancak bu kritik bir sorun değil.

en iyi ekranlı telefon

Sese gelince, burada da genellikle her şey yolunda görünüyor. Uzmanlar, iPhone 14 Pro Max’in müzik dinlemek, video izlemek ve oyun oynamak için çok uygun olduğunu belirtiyor. Konserleri, gösterileri veya diğer yüksek ses kaynaklarını kaydetmek için oldukça uygun. Ancak, ses derecelendirmesinde iPhone 14 Pro Max yalnızca dokuzuncu sırada yer aldı.

Kamera tarafını DxOMark’ın önümüzdeki ay iOS 16.1’in yayınlanması ile incelemesi bekleniyor. Çünkü telefonun yazılımı henüz tam olarak oturmadı. Bu yüzden ekip maalesef ki kamerayı incelemek istemiyor olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu